Play ponuda
Play ponuda
Čestitamo!

Udala se voditeljica RTL Kockice Tatjana Gržan!

Pogledajte predivan video i poruku o najposebnijem danu popularne voditeljice.

Image
Press/ 3.7.2018. u 18:30
Play ponuda

Voditeljica RTL Kockice Tatjana Gržan ovoga vikenda uplovila je u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim momkom Draženom Horvatićem. Vječno vesela Tatjana objavila je kratki video o svadbi i napisala tako dobru i posebnu poruku da vam je prenosimo u cijelosti. Vjenčana kuma voditeljici bila je Tara Lukičić.

Uz video objavljen na Facebooku Tatjana je napisala: 

"Nakon jednog desetljeća (zvuči staro, ali nećemo se lagati) odlučili smo si reći DA... htjeli smo drugačije - dobili smo IZVANSERIJSKO… dobili smo matičara koji sat vremena čeka u autu jer je prolom oblaka, dobili smo ceremoniju pod kišobranima, mokar vjenčani list, prijatelje i obitelj koji u isti glas pjevaju našu pjesmu, dobili smo kišu do 22 sata na vjenčanju na otvorenom, dobili smo mokre noge do koljena, dobili smo blatnu haljinu i mokro odijelo, dobili smo ples na kiši bez sekunde pauze, dobili smo najboljeg DJ-a, dobili smo neumornog fotografa koji leži u lokvi kako bi nas uhvatio iz najboljeg kuta, dobili smo inspirativnu i neumornu art direktoricu, dobili smo najbolju klopu, konobare, ambijent u galaksiji, dobili smo grafičke materijale koje je za nas vrijedno spremao 'Team print', dobili smo šnajdericu Maju koja je spremno odgovarala na svaki naš zahtjev, dobili smo tamburaše iznenađenja dan kasnije #TDay2 i nakon svega dobili smo potvrdu nečeg što već odavno znamo, a to je da nas okružuju NAJBOLJI LJUDI na koje uvijek možemo računati, koji nas vole bez zadrške i koji su učinili ovaj cijeli vikend jednim IZVANTJELESNIM iskustvom!

Volimo vas do neba pa oko one zadnje zvijezde par krugova i natrag i opet tako par puta!!! LJUDI, kiša je samo stanje uma - nama je jučer bio NAJSUNČANIJI dan u životu! HVALA, idemo leć!

P.S. E i da, roditelji i naši kumovi - uf kakve ljudine!

P.S. 2 na videu histerično trepćem jer se borim da ne smočim suzama već dovoljno mokru situaciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

P.S. 3 roditelji Horvatić i kum Arian nemaju Face jer su i bez njega dovoljno kul.

P.S. 4 Jesam li naglasila koliko VAS volimo - znate koji ste!!"

Pogledajte predivan kratki video o najposebnijem danu Tatjane i Dražena, čestitamo im još jednom i neka vječno budu tako sunčani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ŽELIMO ODMAH

Ovo je recept za tortu 'DJ Baki', idealan za sve one koji žude za slatkim proljetnim osvježenjem

Tatjanu Gržan gledajte u raznim zabavnim i edukativnim emisijama na RTL Kockici. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Omiljena TV meteorologinja udala se u bajkovitoj vjenčanici!

Play ponuda

Više s weba