Play ponuda
Play ponuda
'PIRATI S KARIBA: MRTVAČEVA ŠKRINJA'

Uživajte u drugom nastavku priče o obožavanom piratu Jacku Sparrowu

Ukleti Holandez opet plovi!

Image
Press/ 3.11.2018. u 15:00
Play ponuda

Willa Turnera (Orlando Bloom) i Elizabeth Swann (Keira Knightley), na sam dan njihovog vjenčanja, glavešina istočnoindijske trgovačke kompanije Cutler Beckett (Tom Hollander) optuži da su pomogli Jacku Sparrowu (Johnny Depp) izbjeći smaknuće. Elizabeth završi u zatvoru, ali Beckett obeća da će zakon pomilovati dvoje mladih ukoliko mu Will donese kompas Jacka Sparrowa.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZTM4ODE1YjMtODRmYS00ZGFhLWJkMjctZTI2MTk4ZTQ0NzA2XkEyXkFqcGdeQXVyNjUyMzY3MTM@._V1_.jpg

Piratovo srce zaključano u škrinji

U međuvremenu, kapetana Sparrowa posjeti Willov otac i podsjeti ga na dano obećanje: mora se pridružiti piratima kapetana Davyja Jonesa (Bill Nighy), koji su uskrsnuli potonuli Crni biser, te pronaći Jonesovu škrinju i u njoj Jonesovo srce kako njihove duše ne bi zauvijek pripale kapetanu Jonesu i plovile vječno na Ukletom Holandezu.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BNTRiYjM0MzEtZTJiYy00MDZiLWE5MWYtNzg3YjFhZjJiYmMyXkEyXkFqcGdeQXVyNDE2ODgyOA@@._V1_.jpg

Dobitnik Oscara za vizualne efekte

'Mrtvačeva škrinja' snimljen je u znatno većoj produkciji od 'Prokletstva Crnog bisera' te je zahtijevao izradu jedrenjaka koji će biti u potpunosti funkcionalan. Setovi, kostimografija i specijalni efekti briljantno su izvedeni, a za glazbu se pobrinuo najveći filmski skladatelj današnjice – Hans Zimmer.

Avanturistički film 'Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja' gledajte večeras u 23 sata na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Predivna obitelj

Srećko i Antonija uživaju u ljubavi i sinu: Maleni Petar nedavno je proslavio imendan, pogledajte fotografije!

Play ponuda

Više s weba