Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS NA RTL-U

Upoznajte likove hit serije 'Očev izbor': Isprepliće ih prošlost i sadašnjost, a što im donosi neizvjesna budućnost?

Omiljeni turski glumci u novim ulogama - doznajte pojedinosti o likovima iz turske serije 'Očev izbor'

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 11.1.2023. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz tvornice najboljih turskih hitova na RTL-u od 21:15 sati ne propustite treću epizodu hit serije 'Očev izbor' koja je okupila najcjenjenije turske glumce današnjice! 'Očev izbor' (Babil) je dramska serija najpoznatije turske producentske kuće Ay Yapim (Ezel, Strasti Orijenta, Izgubljena čast), čiju režiju potpisuje Uluç Bayraktar, a scenarij Nüket Bıçakçı i Özlem Yücel. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog'. Još dvoje glumaca koji su nizali pohvale zbog svojih interpretacija u 'Sulejmanu Veličanstvenom' dijele set uz Halita - Nur Fettahoğlu i Ozan Güven! Nur je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' bila Mahidevran, a sada je Eda Saygun, Irfanova brižna supruga dok je Rustem-paša sada Egemen, najbolji Irfanov prijatelj koji je na zanimljiv način povezan i s njegovom suprugom.

Život İrfana, ponositog profesora ekonomije, okreće se naglavačke kada dobije otkaz, a njegov 7-godišnji sin Deniz se razboli. Dok mu se sva vrata vrlo brzo zaključavaju, njegova žena traži pomoć od njegovog prijatelja iz djetinjstva Egemena. İrfan se nađe u mračnoj pustolovini kakvu nikada nije mogao ni zamisliti. Ispostavit će se da je İlay, ljubav njegovog života s kojom je prekinuo kad su se trebali vjenčati, djevojka opasnog čovjeka po imenu Süleyman. İrfan će morati svladati brojne prepreke tijekom ove avanture. Hoće li mlada Ayşe, koju upozna tijekom ove drame, biti njegova spasiteljica?

IRFAN

Profesor ekonomije, otac pun ljubavi. Idealist, pametan, osjećajan, savjestan, karizmatičan i skroman. "Jednom sam poražen i dao sam obećanje. Svijet je jadno, nemilosrdno i bezvrijedno mjesto i ja ću ga prebroditi", Irfanov je moto.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/db5bbc84-9017-11ed-a7fc-7a6387ee378e/original

Izvor: Očev izbor

EGEMEN

İrfanov najbolji prijatelj. Muškarac za sva godišnja doba, zabavan, pametan, šarmantan, samotnjak i oportunist. Uvijek živi na rubu. "Jeste li ikada razmišljali zašto su siromašni ljudi zapravo siromašni? Jer su neobrazovani i dolaze iz siromašnih obitelji. Okruženi su siromasima. Niti imaju viziju niti svrhu. Sve su to laži! Reći ću vam istinu. Jadni su jer ne znaju krasti!", jasan je Egemen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/d204b2f8-9017-11ed-bcb3-7614e0f59637/original

Izvor: Očev izbor

AYŞE

Süleymanova asistentica. Slatka, poštena, pametna, osjećajna, milosrdna, iskrena. "Nikad nisam živjela ovaj život za sebe. Moja jedina svrha je pokazati svojoj sestri da je moguće zaraditi novac u znoju svoga lica. Da ne završi kao moj otac i brat", jasna je.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/dd19da70-9016-11ed-8c93-3ab8d9806a8e/original

Izvor: Očev izbor

İLAY

Süleymanova ljubavnica, İrfanova bivša djevojka. Privlačna, sofisticirana i vrlo lijepa. "Srce mi smeta kad odaberem svoj um, a um mi smeta kad odaberem srce. Ovaj put ću izabrati oboje", rekla je.

Upravo se čita

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

'Odbjegla nevjesta' Manuela napokon pokleknula: 'Divan je osjećaj imati prsten na ruci!'

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e0ba1bc2-9016-11ed-af15-7a6387ee378e/original

Izvor: Očev izbor

EDA

İrfanova žena, Egemenova bivša ljubav koju on ne može zaboraviti. Strastvena, voli spletkariti, pragmatična, lukava, dobra majka, dobra prijateljica i opasan neprijatelj. "Ne vjerujem u sudbinu, da sam prihvatila stvari koje su mi se dogodile, ne bih imala ni sina ni sretan brak", jasna je Eda.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e436e12c-9016-11ed-8dc8-36c71b148097/original

Izvor: Očev izbor

SÜLEYMAN

Mafijaški biznismen, bivši lihvar, obiteljski čovjek. Ludo zaljubljen u İlay. Neobrazovan, ambiciozan, pametan, nemilosrdan, osvetoljubiv, moćan, opsesivan. "Mislio sam da je hladno. Sve dok nisam upoznao İlay. Ljubav ne znači samo cvijeće i leptire. Ako imaš sreće, nađeš ju jednom u životu, a završi smrću", tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/498c0cda-9019-11ed-9273-3e032b3ccfb4/original

Izvor: Očev izbor

Image

Očev izbor

dramska/ triler serija
Turska - 2020
Od ponedjeljka, 9. siječnja u 21.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLAVNA GLUMICA

ZVIJEZDA 'SKRIVENA ISTINE'! Brazilska senzacija Camila Queiroz zvijezda je bez premca, osvaja prirodnom ljepotom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba