Novosti

Upoznajte mlade snage sitcoma 'Dragi susjedi'

Bok uz bok s poznatim i iskusnim glumcima naći će se mlade glumačke nade koje će vas jednako oduševiti! O kome se točno radi, pročitajte u nastavku!

Press
20.04.2018 16:30

Stjepan Gašparić, Roman Sem-Tuksar i Nino Lehki tek su na putu svoje glumačke karijere za koju se nadaju da će biti duga i blistava. Priliku da svoj talent pokažu širem gledateljstvu, dobili su angažmanom u RTL-ovom sitcomu ' Dragi susjedi ' koji počinje u subotu, 21. travnja u 22 sata.

Stjepan će u seriji glumiti Lea Perkovića, sina obitelji Perković koju čine Petar Ćiritović i Katarina Marković . Leo je bad guy" koji fura svoj stil i ne brine previše za mišljenje ostalih. On je cool dečko koji je uzor svim svojim vršnjacima, pogotovo Krešimiru, svojem najboljem prijatelju u sitcomu koji je njegova potpuna suprotnost.

Stjepan Gašparić Dragi susjedi

U stvarnom životu uopće nisam takav, u stvarnom životu sam normalan i dobar dečko, pomalo štreberast. Zbog toga mi je interesantno okušati se u ovakvoj ulozi u kojoj mogu izaći iz svoje komfort zone" kazao je Gašparić koji glumi od svoje 7 godine te planira upisati Akademiju dramske umjetnosti jednako kao i njegov najbolji prijatelj u seriji i kolega na setu.

Roman i Stjepan Dragi susjedi

Sedamnaestogodišnji Roman u 'Dragim susjedima' glumi Krešimira, sina obitelji Zovko kojeg roditelji Nataša Dangubić i Moamer Kasumović stalno nadgledaju i kontroliraju, što se njemu nimalo ne sviđa.

Krešo je štreberski lik koji je pod nadzorom roditelja i trudi se biti dobar sin, a zapravo želi više biti kao Leo. To je dosta zanimljivo jer sam u stvarnom životu ja više kao Leo - opušten, puno izlazim i volim se zabavljati i super mi je glumiti lika koji je potpuno drugačiji od mene", kazao je Sem-Tuksar kojemu je ovo prva glumačka uloga te priznaje kako se u njemu odmah probudila ljubav prema glumi te se planira nastaviti baviti time.

Roman i Nino Dragi Susjedi

Najmlađi među mladim snagama je Nino, dvanaestogodišnji dječak koji već ima iskustva u glumi. Snimio je pet reklama te je glumio u jednoj domaćoj seriji, ali mu je ovo ipak prva veća uloga. Nino u sitcomu glumi Trpimira Zovka, mlađeg brata od Krešimira koji se često druži s kućepaziteljem zgrade Zoranom Cvijanovićem .

Jako mi se svišđa gluma, na snimanju je vrlo zabavno, družimo se i nema nikakvog stresa. Sprijateljio sam se sa svim glumcima, posebno s Ivanom Magudom i Petrom Ćiritovićem te mi nije nimalo naporno. Mislim da bih čak mogao postati glumac", priznao je Lehki.

Nino Lehki Dragi susjedi

Stjepan, Roman i Nino imaju samo riječi hvale za starije kolege glumce i redatelje tepriznaju kako stvarno uživaju u radnoj atmosferi na setu.

Ove glumačke zvijezde u usponu ne propustite pogledati u prvoj epizodi sitcoma 'Dragi susjedi' u subotu u 22 sata na RTL-u!