Novosti

Upoznajte natjecatelje nove sezone 'Tri, dva, jedan - peci!'

U raskošno uređenom studiju Jadran filma sve je u znaku nove sezone slastičarsko-natjecateljskog showa 'Tri, dva, jedan – peci!'! Voditeljica Sanja Doležal i članovi žirija, Tomislav Špiček, Žakline Troskot i Tea Mamut upoznali su novih deset parova natjecatelja koji će se boriti za titulu najboljeg amatersko-slastičarskog para Hrvatske! Upoznajte ih i vi!

Press
02.12.2016 10:10
321 peci

Elizabeta Vrban (58, krojačica) i Admira Eibek (30, frizerka) iz Rijeke - svekrva i snaha

Elizabeta i Admira upoznale su se prije sedam godina. Elizabeta je često dolazila k Admiri na posao donoseći joj kolačiće i pritom se nadajući da će tako pobliže upoznati djevojku u koju se njezin sin silno zaljubio. Obje vole kuhati, no nikada nisu to činile zajedno. Elizabeti se često dogodi da izmisli recept za kolač kojeg prijateljice pohvale, ali ga potom potpuno zaboravi zapisati. Sudjelovala je u zabavnim kulinarskim emisijama poput 'Večere za 5' i 'Punom parom'. Admira za sebe kaže da je prava žena, majka, kraljica. Vrlo je organizirana i vješta u kuhinji, a kremasti kolači su joj specijalitet. Međutim, od brzine joj često ispadaju stvari iz ruke, pa se nada da će na setu biti manje stresa nego što ga ima u svojoj kuhinji.

321 peci

Jakov Brekalo (36, Zagreb, vlasnik sportskog centra) i Domagoj Turkalj (26, Karlovac, anesteziološki tehničar) - prijatelji

Jakov i Domagoj dugogodišnji su prijatelji i cimeri koji vole kuhati u slobodno vrijeme. Obojica su odlični timski igrači, spremni na rizike. Dok je Domagoj vrlo inovativan kada su u pitanju preinake slastičarskih recepta, Jakov se diči svojim receptom za savršen macaron. Obojica žele što dulje ostati u showu kako bi naučili što više od stručnjaka i profesionalaca u slastičarstvu, ali i kako bi upoznali nove prijatelje i pritom se dobro zabavili.

321 peci

Jasna Azinović (56, Igrišće/Jakovlje, nezaposlena ekonomistica) i Anita Husanović (35, Zagreb, trgovac) – majka i kćer

Jasna je vrlo kreativna osoba i pravi radoholičar. Njezina najveća osobina je što može u jednom trenutku raditi više stvari odjednom (multitasking), a mana emotivnost i netolerancija na stres. Torta od ananasa s bijelom čokoladom je slastica koju najradije priprema. Kćer Anita je njezina suprotnost - vesela, komunikativna i odlučna samohrana majka troje djece, koja se itekako zna boriti sa svakodnevnim stresom. Priznaje kako nikada ne odustaje od cilja, kao i da ne voli gubiti. Jasna i Anita međusobno si dijele recepte, no dosad nikada nisu kuhale zajedno.

321 peci

Katija Cikojević (48, Split, vlasnica wellness centra) i Kristina Piantanida (43, Orebić, nezaposlena ekonomistica) – prijateljice

Katija i Kristina tipične su Dalmatinke, snažne, ambiciozne i uspješne žene koje svoju obitelj uvijek stavljaju na prvo mjesto. Obje prijateljice su perfekcionisti koje se odlično snalaze pod pritiskom i ne prihvaćaju ništa drugo osim pobjede. Upoznale su se prije 20 godina na jednom vjenčanju, na kojem su obje nosile istu haljinu i mladencima poklonile isti dar - tortu. I Katija i Kristina sanjaju da će jednog dana otvoriti slastičarnicu. Kada je s 9 godina sama ostala kod kuće, Katija je svojojobiteljihtjela pripremiti iznenađenje, te ispekla tortu na dva kata s ružicama od krokanta na vrhu.

321 peci

Krešimir Guć (24, Zagreb, student psihologije) i Tomislav Borg (Zagreb, grafički dizajner i umjetnik) – poznanici

Krešimir i Tomislav upoznali su se na audiciji. Kada su njihovi parovi odustali su od snimanja, Krešimir i Tomislav odlučili su zajedno pokušati doći do titule najboljeg amatersko-slastičarskog para. Obojica su opušteni, vrlo komunikativni i samouvjereni. I dok je cheesecake Krešimiru najveće kulinarsko dostignuće, umjetnik Tomislav (koji iza sebe ima nekoliko izložbi fotografija i slika) pokušat će napraviti pokoju zdraviju verziju slastice kako bi dokazao da i vegani vole slatko.

321 peci

Luca Topić (29, Klinča sela, medicinska sestra) i Mihajela Topić (21, Klinča sela, studentica prava) – sestre

Ove vrlo domišljate i simpatične djevojke priznaju da im je nestrpljivost najveća slabost, pogotovo u kuhinji. Kuhanjem uveseljavaju i sebe i druge, a najviše kada za svoje najmilije pripreme neodoljive deserte. Često kod kuće kuhaju zajedno, stoga su uvjerene da u showu neće imati većih problema. I dok je Mihajela u kuhinji vrlo organizirana i pazi na urednost, Luca je zadužena za kontroliranje stresa i panike. Obje su energične i komunikativne. Veliki im je san otvoriti svoju slastičarnicu.

321 peci

Marijana Šustić (45, Zagreb, policajac u pritvorskoj jedinici) i Dubravka Kolarić (46, Samobor, policajac u pritvorskoj jedinici) – kolegice i prijateljice

Marijana i Dubravka poznaju se već sedam godina, a zajedno kuhaju posljednje četiri. Kuhanje ih jako veseli jer ne kuhaju iz potrebe, već iz zadovoljstva. Obje su simpatične, vesele i nasmijane žene koje se stresa rješavaju jedući kolače koje su netom pripremile". Dubravka je smirenija i uvijek će pronaći miran način za rješavanje nesuglasica ili problema, a Marijana je energičnija.

321 peci

Marijana Krajna (37, Zagreb, ekonomistica) i Tomislav Golić (38, Zagreb, ekonomist) – u vezi

Marijana i Tomislav u vezi su osam godina, vole pomagati drugima i putovati. Marijana voli peći slastice, najviše sitne, tradicionalne kolačiće i one s puno kreme. Tomislav joj pomaže u pripremi zahtjevnijih torti, no priznaje da je već postao pravi majstor u pripremi božićnih delicija. Teško da će napraviti savršen kolač ako u kuhinju dođe gladan i bezvoljan, no nada se da se to neće dogoditi i na samom setu jer se itekako pouzdaje u Marijaninu snalažljivost, smirenost i oko za detalje.

321 peci

Tamara Hranić (26, Osijek, komercijalni agent) i Igor Hranić (29, Osijek, food bloger) – sestra i brat

Igor je bivši sudionik showa 'Tri, dva, jedan – peci!'. Njegov put do titule najboljeg slastičara amatera zaustavio se tik pred finale, no to ga nije obeshrabrilo da pokuša ponovo, ovaj put zajedno sa sestrom Tamarom. Igor vodi i piše food blog već četiri godina, a osim pripreme torti i kolača bavi se i uzgojem organskog bilja. Kulinarstvom se bavim od svoje 14. godine, a profesionalno od 20. godine. Tamara je također kreativna u kuhinji, voli istraživati nove, slatke okuse i eksperimentirati s receptima. Ako pobijede, brat i sestra bi rado otvorili prodavaonicu slastica baziranih na zdravoj prehrani od konoplje i voćnih smootieja.

321 peci

Valentina Mišković (25, Škrljevo, kulturolog) i Kristina Pilko Demirkiran (35, Rijeka, ekonomist) – prijateljice

Unatoč razlici u godinama, Valentina i Kristina najbolje su prijateljice koje su se upoznale kao radnica i šefica, a završile kao mladenka i djeveruša (Valentina se udaje na Silvestrovo). Obje su velike hedonistice i uživaju u pečenju kolača, zabavne i komunikativne. Kristina je i međunarodna sutkinja u kickboxingu, instruktor spasilačke službe na moru i vodama, te sama proizvodi ljekovite kreme i losione od bilja. Valentina je mirnija i opuštenija djevojka s puno interesa – trenutno je uključena u rad četiri udruge koje promiču kulturu, znanost i umjetnost kroz znanstvenu fantastiku.