Novosti

Upoznajte 'zamjenske' obitelji iz "Mijenjam ženu" - Nataša obožava noćne izlaske, Zorica od njih zazire

U ovotjednim emisijama "Mijenjam ženu" obitelji su zamijenile dvije pjevačice - Natasha i Zorica

Press
01.12.2016 11:00

Natasha Moskwa (30) i Mario Mohenski(35) žive u Zagrebu i u vezi su godinu i pol dana. Nataša je pjevačica s burnom prošlošću,a Mario je IT stručnjak. Oboje imaju djecu iz prethodnih veza - Nataša sina i kćer od 9 i 11 godina, koji žive s ocem u Zagrebu, a Mario kćer koja živi s majkom.

Mijenjam zenu

Natašina i Marijeva veza je slobodna, otvorena, svatko radi što mu je volja. Oboje vole noćni život, izlaske po klubovima, diskotekama, hrane se po restoranima, ispijaju kave u zagrebačkim kafićima. Nataša obožava ples i ima svoju plesnu grupu, vozi role po Jarunu, ide na satove pjevanja. Kako bi ostala u formi, redovito trenira, posjećuje welness i spa centre te masaže.Kaže da bi svoj život poželjela svakoj ženi jer u njemu uživa punim plućima. Nataša je imala dva braka - iz prvog ima dvoje djece, ali je javnosti u Hrvatskoj postala poznata dok je bila u braku sa Igorom Tuđmanom. Njihova burna veza je okončana 2013, nakon što su oboje završili u zatvoru, i to u Srbiji. Nataša je, nakon svega što je prošla, spremna ispričati šta se zapravo dogodilo.

Zorica (49) i Simo(48) Marić žive u mjestu Umka, pokraj Beograda.Marići su zajedno devet godina.

Zorica iz prvog braka ima sina, Aleksandra (21), koji živi sam. Ona je kuharica, majstor za kolače i ostale poslastice, dok je Simo strojo-bravar iterenski radnik. Zorica i Simo imajukćer, Kristinu (7). Marići žive u kući u kojoj uvijek ima puno posla: kuhanje, čišćenje, briga o životinjama i dvorištu. Kristinu redovito odvode i vraćaju iz škole, a Zorica s njom radi domaće zadaće. Marići su kućni tipovi i ne izlaze u provode. Ne podnose žene koje samo brinu o svom izgledu, a noćni život ih odavno ne zanima. Zorica je bila pjevačica, neke stvari u tom poslu nije mogla progutati i zato je odustala od pjevanja. Sada peče kolače, brine o kćerki i domu, gleda kulinarske TV kanale i jako je religiozna.