Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Holland Taylor

Uskoro će proslaviti 50 godina na malim ekranima!

Najpoznatija nam je iz Dva i pol muškarca, ali glumila je i u brojnim drugim uspješnicama.

Image
Press/ 26.11.2015. u 19:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U mladosti su je zvali Penny, zbog crvene kose koja je podsjećala na boju kovanice. Studirala je dramu i glumu, a najveća životna želja bila joj je uspjeti na Broadwayu. Nakon gotovo 15 godina malih u neprimjetnih uloga, baca se na film i televiziju.

Na početku su to bili Bosom Blues s Tomom Hanksom i Lov na krvavi dijamant, a kasnije su uslijedili Trumanov show, Plavuša s Harvarda, Spy kids 2 i drugi.

Krajem 1990-ih i početkom 2000-ih glumi u serijama Ally McBeal, Pravda za sve, Ženske priče, ali ipak nam je najpoznatija kao Evelyn Harper, ne baš brižna majka Charlieja i Alana.

U stvarnom životu uistinu je slična Evelyn - obiteljski život joj nikad nije bio blizak. Iako su joj 72 godine, pred olatar nikad nije stala, ali uvijek ponosno ističe kako ima petero nećaka i nećakinja. Da je ukorak s vremenom, dokazuje i njezin Twitter profil na kojemu se oglasila preko 24 i pol tisuće puta! Aktivna je u humanitarnom radu, a posebno se zalaže za prava LGBTQ zajednice.

Njezine zgode i nezgode, pogotovo kada je maleni Jake u blizini, možete gledati od ponedjeljka do petka na RTL 2 od 22:50.

https://stream1.gifsoup.com/view6/20131205/4914194/squab-two-and-a-half-men-o.gif
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba