Novosti

Uz RTL i prvo TV sučeljavanje predsjedničkih kandidata bilo je više od milijun gledatelja

Prvo televizijsko sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića, koje se u ponedjeljak navečer održalo na RTL-u, izazvalo je golem interes javnosti

RTL TV
31.12.2019 10:30

Kroz emisiju RTL Duel: predsjednica ili predsjednik" gledatelje su vodili Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak , a tijekom više od dva sata programa u prosjeku je uz glavni kanal RTL-a, prema prvim neslužbenim rezultatima, bilo 874.886 gledatelja u ukupnoj populaciji, odnosno 22,51% (AMR). Udio u gledanosti u ukupnoj populaciji bio je 49,63%.

U emisiji u kojoj su predsjednički kandidati iznosili svoj program, odgovarali na pitanja voditelja, ali i na međusobna pitanja poseban interes izazvala je tema o SOA-i pa je u tim trenucima uz program RTL-a bilo čak 1,018.723 gledatelja.

Pročitajte još
FOTO: Predsjednički kandidati - Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović u RTL Duelu

Prema tim rezultatima, RTL Duel: predsjednica ili predsjednik" bio je u ponedjeljak najgledaniji program na svim nacionalnim televizijama kako u ukupnoj populaciji, tako i u ciljnoj skupini 18-49.

Rezultate drugog kruga predsjedničkih izbora gledatelji RTL-a moći će pratiti u nedjelju, 5. siječnja 2020. od 19 sati u emisiji Predsjednički izbori" uz voditeljice Damiru Gregoret i Mojmiru Pastorčić te stručne analize Žarka Puhovskog , Krešimira Macana i Nine Raspudića .

Izvor: AGB Nielsen Media