Novosti

Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' jedva čekaju proširenje obitelji: Čekaju li zaista blizance?

Par se upoznao i zaljubio u devetoj sezoni popularne emisije

RTL.hr
05.11.2020 14:38

Valentina i Vatroslav Tijan , bračni par koji se zaljubio u devetoj sezoni emisije ' Ljubav je na selu ', veselise dolasku druge bebe u svoju obitelj. Roditelji kćerkice Viktorije vijest su objavili u lipnju, a Valentina je sada objavila njihove zajedničke fotografije na kojima se vidi kako njen trudnički trbuh dobro napreduje.

"Moja bolja polovica", napisala je Valentina uz fotografiju za koju su ona i suprug pozirali uz more, a na sljedećoj fotografiji pridružila im se i kćerkica.

"Nas četvero!" napisala je Valentina te tako stala na kraj glasinama kako nosi blizance, no s njom se nikad ne zna. Naime, Valentina je 1. travnja objavila kako je trudna, a zatim je Vatroslav za RTL.HR rekao kako se radi o šali. No nedugo zatim, ispostavilo se da zaista čekaju bebu!

Vatroslav i Valentina, koji su se nedavnopreselili iz Ražanca u Zadar, uskoro će otkriti spol djeteta koje čekaju. Valentina je nedavno na Instagramu napisala kako je uvijek željela djevojčice, a Vatroslav bi volio sina. No, istaknula je kako je najvažnije da je njihova beba zdrava.