Novosti

Vampirica Olja priznala: 'Još nisam pronašla novu ljubav...'

Dizajnerica, zvijezda showova i performerica odgovorila je na brojne upite svojih fanova.

RTL.hr
01.02.2022 14:00

Olja Einfalt Mihovilović , koju smo gledali u 'Večeri za 5 na selu' , ali i u 'Ljubav je na selu' često odgovara na mnogobrojna pitanja svojih fanova. Tako je u ponedjeljak odgovorila na pitanje 'Jesi li našla ljubav svog života?'

Olja je napisala kratko, ali jasno: 'Još nisam pronašla novu ljubav...'

Naime, Olja je prije nekoliko godina postala udovica nakon što joj je preminuo suprug Marko, a kojeg je smatrala ljubavlju svog života. Iako je bila u 'Ljubav je na selu', nije prema kandidatu, a kasnije ni prema nekom drugom muškarcu u svom životu osjetila 'ono nešto' što je imala s pokojnim suprugom.

No, kako je istaknula u više navrata, vjeruje u ljubav.

Olja o 'Ljubav je na selu' i Draganu: 'Ja i on smo se našli: stvarno smo se dobro zabavljali'

Podsjetimo, splitska akademska slikarica, dizajnerica i performerica Olja Einfalt Mihovilović u specijalu ' Ljetni Roksini anđeli 'otvorila je srce. Govorila je o svom pokojnom suprugu, odnosom s kćeri koja studira u Londonu, ali i o svom sudjelovanju u emisijama 'Večera za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu', gdje je privukla pozornost javnosti.

Olja je otkrila što osjeća prema Draganu Kežiću , farmeru kod kojeg je bila.

"Ja i Dragan smo se našli kao osobe, kao tipovi ljudi, mislim da smo stvarno dosta slični. Stvarno smo se dobro zabavljali, ali što se tiče emocija, mislim da on i ja još imamo neke stvari irješiti što se tiče naših prijašnjih iskustava, tj. naših prijašnjih brakova. Nažalost, on i ja smo udovci. NIje lako sve to zaboraviti. I Draganja smo došli u emisiju kako bi se družili i pronašli nove prijatelje", kaže Olja, koja o Draganu ima samo riječi hvale. Isto tako i za emisiju.

"'Ljubav je na selu' za mene je jedno od najljepših iskustava", rekla je Olja te dodala kako je ostala u prijateljskim odnosima s ekipom s kojom je snimala emisiju. Tako su neki kandidati bili na otvorenju njene trgovine u Splitu.

Što je još rekla, pogledajte u intervjuu!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.