Play ponuda
Play ponuda
ČESTITAMO!

Večernjakova ruža 2019.: RTL-ova Damira Gregoret je TV osoba godine!

Ugledni žiri dodijelio je nagrade u sedam kategorija

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
rtl.hr/ 22.3.2019. u 21:07
Play ponuda

U petak navečer održana je 25. dodjela najstarije medijske nagrade - Večernjakove ruže, a nagrada za TV osobu godine otišla je u ruke RTL-ove Damire Gregoret!

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Image
Josip Regovic/PIXSELL

"Velika je čast dobiti ovu nagradu, pogotovo s obzirom na ugledni sastav žirija. I to zaista doživljavam kao pobjedu, ali i odgovornost da i dalje objektivno, profesionalno, ali i kritički radim svoj posao. Veliko hvala svima koji su glasali za mene, čitateljima Večernjeg lista, gledateljima RTL-a i najboljoj, RTL-ovoj informativnoj redakciji u Hrvatskoj jer ovo je naša nagrada!', poručila je Damira, jedno od zaštitnih lica našeg informativnog programa te dodala da i ovim putem čestita svim dobitnicima.

Četiri nominacije

Image
Foto:
Image

RTL-ova Jelena Pajić bila je prezenterica u kategoriji Glumačko ostvarenje godine

Na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada je otišla u ruke Zoranu Šprajcu kao TV osobi godine, a zajedno s ekipom Direkta osvojio je ružu i 2017. godine za TV emisiju godine.

Podsjetimo, u kategoriji TV osobe godine bila je  nominirana naša Damira Gregoret, u kategoriji TV emisije godine dva naša projekta - 'Život na vagi' i 'RTL Direkt' dok je u kategoriji Novo lice godine nominiran bio glumac Roko Sikavica, našim gledateljima jako dobro poznat po ulozi Vena iz serije 'Pogrešan čovjek'.

Čestitamo svim dobitnicima!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
danas u 16:45

'Hachiko: Priča o psu': dirljiva istinita priča s Richardom Gereom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Play ponuda

Više s weba