Novosti

Večernjakova ruža 2019.: RTL-ova Damira Gregoret je TV osoba godine!

Ugledni žiri dodijelio je nagrade u sedam kategorija

RTL
22.03.2019 21:07

U petak navečer održana je 25. dodjela najstarije medijske nagrade - Večernjakove ruže, a nagrada za TV osobu godine otišla je u ruke RTL-ove Damire Gregoret !

Damira Gregoret

"Velika je čast dobiti ovu nagradu, pogotovo s obzirom na ugledni sastav žirija. I to zaista doživljavam kao pobjedu, ali i odgovornost da i dalje objektivno, profesionalno, ali i kritički radim svoj posao. Veliko hvala svima koji su glasali za mene, čitateljima Večernjeg lista, gledateljima RTL-a i najboljoj, RTL-ovoj informativnoj redakciji u Hrvatskoj jer ovo je naša nagrada!', poručila je Damira, jedno od zaštitnih lica našeg informativnog programa te dodala da i ovim putem čestita svim dobitnicima.


Četiri nominacije

Image 3233083 (auto)

RTL-ova Jelena Pajić bila je prezenterica u kategoriji Glumačkoostvarenje godine

Na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada je otišla u ruke Zoranu Šprajcu kao TV osobi godine, a zajedno s ekipom Direkta osvojio je ružu i 2017. godine za TV emisiju godine.

Podsjetimo, u kategoriji TV osobe godine bila je nominirana naša Damira Gregoret, u kategoriji TV emisije godine dva naša projekta - 'Život na vagi' i 'RTL Direkt' dok je u kategoriji Novo lice godine nominiran bio glumac Roko Sikavica, našim gledateljima jako dobro poznat po ulozi Vena iz serije 'Pogrešan čovjek'.

Čestitamo svim dobitnicima!