Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'AUTI'

Veliki Disneyjev hit koji će nas podsjetiti na važnost pravog prijateljstva

Nije sve u brzini!

Image
Press/ 16.6.2019. u 15:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Munjeviti Jurić je slavni sportaš, samouvjeren prvak automobilskih utrka. Na posljednjoj utrci, Jurić s još dva autića podijeli prvo mjesto pa sada mora otputovati na još jednu utrku u Kaliforniju, na kojoj će trkaći automobili još jednom odmjeriti snage i pokazati tko je najbolji. Na putu se Juriću dogodi nesreća i on zaglavi u malom mjestu, u kojem će upoznati sasvim drugačije autiće, koji nemaju taštine poput trkača, ali znaju što je pravo prijateljstvo.

Image
Foto: Disney
Image
Disney

Veliki Pixarov hit, zadnji prije nego što ih je Disney kupio u svibnju 2006. nastao je u režiji Johna Lassetera, koji nas je toliko razveselio 'Pričom o igračkama', i velikog Joea Ranfta, te je bio jedan od najboljih animacija godine, što su potvrdile i dvije nominacije za Oscara, od kojih je jedna bila za najbolji animirani film te pobjeda na dodijeli Zlatnog globusa u istoj kategoriji. 

Ovaj sjajni crtić pun avanture i smijeha, koji će djecu naučiti o važnosti prijateljstva i požrtvovnosti te ukazati na prave vrline, na žalost bio je i zadnji film velikog Joea Ranfta, koji je ironično poginuo u automobilskoj nesreći prije nego što je film stigao u kina, ali i zadnji film velikog Paula Newmana, koji je posudio glas u originalnoj verziji, a film postao njegov najuspješniji u karijeri, ako gledamo utržak na kinoblagajnama.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjE4MjI0NzkwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwODE0MTQyMw@@._V1_SX1777_CR0,0,1777,957_AL_.jpg

Munjevitog Jurića i animirani film 'Auti' gledajte večeras u 20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba