Novosti

Vergara traži 15 mil. dolara radi neovlaštenog korištenja njezinog lica u reklamne svrhe

Osobe iz javnog života nerijetko se susreću sa situacijama koje običnim smrtnicama djeluju gotovo nerealno. Pomahnitali obožavatelji, raznovrsne prosidbe, prijetnje smrću, skandalozni naslovi u novinama, krađa identiteta...

Press
26.01.2016 16:12

Popis bizarnih situacija je velik, a neke od njih iskušala je i glumica Sofia Vergara . Naime, glumica je odlučila tužiti kompaniju Venus Concep , koja je neovlašteno koristila njezin identitet, a za naknadu traži 15 milijuna dolara.

Vergara je u ponedjeljak bila na sudu u Los Angelesu tvrdeći da su njezino ime, fotografije i lik pogrešno korišteni u promotivne svrhe navedene kompanije. Lijepa Kolumbijka tvrdi da je prije dodjele Emmy Awardsa 2014. stavila na Instagram fotografiju sebe nakon što je bila na tretmanu lica, da bi nekoliko mjeseci kasnije ta fotografija bila objavljena u emisiji Extra" u kojoj liječnici Venus Concepta promoviraju zatezanje lica bez operacijskih zahvata.

Njezini odvjetnici su i potvrdili da je bila na nekim tretmanima, ali da nije bila njima zadovoljna te da nikada nije toj kompaniji radila nikakvu reklamu.

Dok se ona po sudovima bori za milijune, gledatelji mogu uživati gledajući je kao Gloriju u seriji Moderna obitelj", od ponedjeljka do petka u 22:15sata na RTL2.