Novosti

VIDEO - Dino bi danas proslavio 55. rođendan, a u 'Dvornikovima' nam je dopustio da ga u potpunosti upoznamo

Prisjetili smo se hrvatskog glazbenog velikana kroz isječke iz reality showa 'Dvornikovi' i predivne objave koje su na društvenim mrežama objavile njegova supruga Danijela i kći Ella

RTL.TV
20.08.2019 11:20

Dino Dvornik , čovjek apsolutnog sluha i jedan od najzabavnijih ljudi, danas bi proslavio svoj 55. rođendan. Osim što će njegove pjesme biti vječni evergreen i svaki put razveseliti sve koji ih čuju, nikad prežaljeni kralj sve je oko sebe osvajao svojom brutalnom iskrenošću i zaigranošću.

Gledatelji RTL-a početkom su 2006. mogli pobliže upoznati Dina , Danijelu i Ellu kroz prvi hrvatski reality show 'Dvornikovi' te vidjeti kako naoko potpuno drugačiju obitelj koju čine glazbenik, buntovna kći blogerica i majka menadžerica, zapravo tlače svakodnevni problemi kao i ostale, samo u puno smješnijem obliku.

Kroz dvije sezone i 27 epizoda reality showa 'Dvornikovi' upoznali smo netradicionalni obiteljski život hrvatskog kralja funka koji se pokazao urnebesno zabavnim i potpuno pomaknutim, a njegova srčanost sve je očarala.

Koliko je Dino i iza kamera bio zabavan, duhovit i iskren dokazujuodjave njegove supruke i kćeri na društvenim mrežama. Ovo je doslovno kako su me moji roditelji odgajali, naopako!" napisala je Ella uz genijalnu fotografiju s ocem.

Osim što je bio zabavan, Dino je bio i izrazito pažljiv, Danijela je prije par mjeseci pronašla jednu njegovu poruku uz koju je napisala: Tada nije bilo mobitela, ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugdje, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe. Kad je došao mobitel i SMS poruke, ubijao me porukama.Ljubav je to."

Kako i u glazbi i u porukama supruzi, Dino je uvijek bio brutalno iskren. Danijela je uz pronađenu razglednicu napisala: Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Švicarske, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?"

Na današnji dan prisjetili su ga se i brojni fanovi, a mi smo izvukli neke od videa koje je snimio za reality 'Dvornikovi' 2005. godine u kojem je dopustio gledateljima da ga u potpunosti upoznaju.