Novosti

VIDEO - Ivan Pažanin pokazao svoju emotivnu stranu u glavnoj ulozi spota nove pjesme klape Rišpet 'Fermaj me'

Ususret svojem velikom petom koncertu u Lisinskom, ekipa iz klape Rišpet pripremila je novu glazbenu poslasticu za svoju vjernu publiku.

RTL.hr
01.02.2022 16:00

Riječ je o ljubavnoj baladi u prepoznatljivom rišpetovskom stilu 'Fermaj me' za koju su snimili i video spot u kojem jednu od glavnih uloga nosi veliki prijatelj Rišpeta, ali i jedan od zasigurno najtraženijih muškaraca, Ivan Pažanin.


Zahvaljujući uvijek originalnoj i kreativnoj ekipi iz klape Rišpet predvođenom Perom Kozomarom, mjesec ljubavi pred nama biti će bogat za još jednu predivnu ljubavnu pjesmu 'Fermaj me' za koju glazbu potpisuje sam Pero Kozomara, dok se za stihove ovoga puta pobrinula Andrea Ratković, a zasluge za aranžman i produkciju potpisuje Leo Škaro.

Image 5224690 (auto)

'Naša nova pjesma 'Fermaj me', jedna je divna ljubavna balada koja govori o strahu od neuzvraćene ljubavi. U njoj se on lagano predaje, ali se i dalje nekako nada da će biti ipak zaustavljen prije nego zauvijek ode od nje.', rekao je Pero Kozomara.

Nakon predivnih koncerata u prosincu u Zadru, Makarskoj i reprize dočeka Nove godine na dubrovačkom Stradunu, nova je pjesma ujedno i najljepša najava njihovog petog nastupa u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji će se održati u srijedu 23.ožujka 2022.

Vjerujemo da će i ova skladba klape Rišpet, uz čije pjesme se zaljubljuje i veseli, pronaći put do publike, ali i svih onih željnih iskrenih emocija koje diraju srce i dušu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.