Novosti

VIDEO - Kako su se snašli kandidati nove, 15. sezone 'Večere za 5 na selu'? Čeka nas puno dobre hrane,...

Ako nas pitate koji je najbolji recept za dobro provedenu večer, reći ćemo vam samo - uz RTL i omiljenu kulinarsku emisiju 'Večera za 5 na selu'. Petnaesta sezona u ponedjeljak stiže na male ekrane.

Petra Gajšak
19.03.2022 18:30

Na TV ekrane se u ponedjeljak vraća najgledanija kulinarska emisija 'Večera za 5 na selu' . I u novoj sezoni ponovno će se kuhati razna jela diljem Lijepe Naše, a budući kandidati otkrit će jesu li iz prijašnjih emisija naučili nešto o prezentaciji, dekoraciji stolova, ali i ocjenjivanju.

Svaki tjedan stiže petero natjecatelja koji, osim brojnih tradicionalnih recepata, uvijek otkriju i korisne kulinarske trikove. Prvi tjedan nove sezone rezerviran je za Slavoniju, ali onu brdovitu – Požegu i okolicu. Što nam spremaju prvi kandidati?

Bit će tu dobre hrane, još boljeg društva, ali i vrijednih nagrada, a osim zabave i ukusnih jela, večere bi mogli obilježiti i neukusni komentari jer, osim jela, ocjenjuje se i karakter domaćina.

Pred kandidatima nije nimalo lak zadatak, trebaju predstaviti kulinarske specijalitete svoga kraja, ali i opravdati očekivanja natjecatelja za stolom. Tako se na meniju uvijek nađe ponešto za svačiji ukus - od onih klasičnih jela, koja su pripremali naši stari, pa do modernih.

A uz ukusne večere i zanimljive recepte, gledatelje često nasmiju komentari kandidata, koji se prepričavaju još danima.

Je li pobijedio onaj tko je zaslužio ili je kalkulacija odradila svoje? Kako su se snašli kandidati nove, 15. sezone?

Saznat ćete već od ponedjeljka 21.03. od 20.15 satisamo na RTL-u!