Novosti

VIDEO - Kakva kraljica! Antonija Blaće: 'Zbog izolacije u kojoj se svi nalazimo, odlučila sam isprobati...

Novi zabavni RTL-ov kviz '10 pitanja', gledajte od ponedjeljka u 20.30 sati.

RTL.hr
25.04.2020 11:06

Voditeljsku palicu novog RTL-ovog zabavnog kviza '10 pitanja', koji s emitiranjem kreće već ovog ponedjeljka od 20.30 sati, preuzela je Antonija Blaće koja se u novoj situaciji izvrsno snašla, a premda joj zabavni kvizovi nisu stran teren, '10 pitanja' vodit će u potpuno različitom i dosad neviđenom okruženju.Antonija se vrlo brzo prilagodila novoj situaciji, za potrebe snimanja kviza odlučila je samu sebe šminkati, frizirati i odijevati.

''Zbog izolacije u kojoj se svi nalazimo, odlučila sam isprobati jedan eksperiment – da se sama našminkam, napravim frizuru za snimanje i odjenem se! Smatrala sam da nema potrebe da dovodim ikoga u ugrozu osim same sebe. Tako da, kada me u ponedjeljka budete gledali na TV-u, molim malo tolerancije ako ne bude baš sve na mjestu'', otkrila je Antonija koja je do sada, prisjeća se, vodila sve moguće formate i do pred 10 tisuća gledatelja, a sada se, kaže, događa sasvim suprotno od toga – sama je u studiju.


Antonija je za gledatelje snimila zabavna videa u kojima je pokazala kako se sve može te ponovno dokazala da je profesionalac u svome poslu.


Novi zabavni RTL-ov kviz '10 pitanja', gledajte od ponedjeljka u 20.30 sati.