Novosti

VIDEO - Tajlandska avantura by LayZ na RTLPlayu: Hranili su se žoharima, žabama i ubojitim škorpionima

Najpoznatiji hrvatski youtuber LayZ i travel bloger Kristijan Iličić odvažili su se na put u egzotični Tajland, a njihove lude dogodovštine možete pogledati u specijalu LayZ Offroad" na RTLplayu!

RTL.hr
11.04.2019 11:15

Kad vam netko spomene Tajland, prvo što vam padne na pamet zasigurno su rajske plaže i ludi noćni život u Bangkoku, no Kristijan i LayZ će vam otkriti Tajland kakav niste mogli vidjeti niti u popularnom filmu Mamurluk 2".

Ako još niste upoznali LayZ-ja i Kristijana, u intervjuu saznajte kako je došlo do ove uzbudljive suradnje, što ih se najviše dojmilo na putovanju te jesu li boljeg okusa škorpioni ili burgeri?

Ovaj dvojac posjetio je najopasniju tržnicu na svijetu, smještenu na tračnicama kojima i dalje prolaze vlakovi! Kako je to moguće, pogledajte u njihovom vlogu na RTLplayu .

Hranili su se žoharima, žabama i ubojitim škorpionima.

Posjetili su utočište slonova u Chiang Maiu i zaljubili se u ta predivna bića, a provozali su se i tzv. Floating Marketom", gdje se cijela trgovina odvija na vodi.

Pokazat će nam i kako se popularni Khao San Road transformira iz dnevnog života u kaotični noćni centar Bangkoka. A u petak, 12.travnja ekskluzivno na RTLplayu objavljujemo novi, nikad objavljeni vlog LayZ Offroad s tajlandskih plaža!

Kristijan i LayZ maksimalno su se potrudili što bolje dočarati vam svoje doživljaje s drugog kraja svijeta, a sve što vi morate je registrirati se besplatno na RTLplay i tajlandska avantura može početi.