Novosti

Vidi se izdaleka: Damir Kedžo, Mia Dimšić i Elfsi su odličan spoj za jesensku kombinaciju

Dvojac ELFS, prijatelj i donator udruge RTL pomaže djeci, ima novu kolekciju tenisica

RTL TV
27.08.2019 12:17

Domaći modni dvojac ELFS , prijatelji donatorudruge RTL pomaže djeci, u suradnji s domaćim obućarskim divom na tržište lansira nove tenisice sa svojim potpisom, a za njima su poludjeli Damir Kedžo i Mia Dimšić koji s ELFS čine odličan spoj. Oni su mladi, uspješni, žive i rade u Hrvatskoj. Štoviše, potiču hrvatsku proizvodnju i modu s domaćim potpisom!

I dok je poznata Osječanka već koketirala s modnim angažmanima, poznatom glazbeniku ovo je bio prvi put da je spremno zakoračio u ulogu modela!

"Bilo mi je drago kada su me pozvali jer volim se slikati! Baš je bio gušt. Pogotovo kada se slikaš u robi koju i privatno nosiš. Meni je bilo odlično iako nisam profesionalni model. Dao sam sve od sebe što se i vidjelo po grašcima znoja! Podržavam ELFSE u svakom slučaju jer rade i djeluju u Hrvatskoj, svaka čast",poručuje Damir.

Damir Kedžo za ELFS

Uz Miju, još je jedna Slavonka ukrala pažnju na ovom modnom druženju. Riječ je o Kedžinoj kujici Gigi.

"Kad su mi rekli dovedi psa, nisam znao kako će se snaći, ali odlično se uklopila! ", s osmijehom na licu zaključuje riječki glazbenik.

Tko će biti zaštitna lica ove kampanje, Aleksandar i Ivan nisu dvojili ni sekunde! S Damirom i Mijom, kako se popularno kaže, skužili su se na prvu! A ljubav je obostrana!

"S Alexom i Ivanom surađujem već nekoliko godina, oni su mi među prvim dizajnerima koji su mi pružili ruku i rekli: Tu smo kad god što trebaš! I kada dođem k njima u trgovinu, kao da sam kod kuće. Bila sam i na nekoliko njihovih revija tako da su oni definitivno moji najbolji prijatelji u svijetu mode", kaže Mia.

Mia Dimšić za ELFS

Da hrvatski svijet mode ne diše na škrge, ELFSI brinu posljednjih 15 godina! Sada su otišli korak dalje i udružili snage s Borovom, slavonskim obućarskim divom.

"Nama je bitno da dajemo posao našim ljudima i da cijela priča ostane u našem krugu. Da potičemo domaću proizvodnju, pogotovo jer je jako teško opstati u tekstilnoj indusitriji. Svi pričaju o tradicionalnim muškim zanimanjima poput brodogradnje, a ne znaju u kakvim se problemima nalazi obućarska i tekstilna industrija. Taj dio koji se možda više veže uz žene. Takve tvornice propadaju iz dana u dan i zato smo sretni jer donosimo posao u domaće tvornice. Kada ostanemo bez toga, žalit ćemo za svime ovime!",rekao je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

Samim predstavljanjem, ELFS tenisice postale su predmet obožavanja i stekle veliki broj poklonika koji s nestrpljenjem čekaju ove modele. A oni stižu u četri unisex kombinacije napravljeni od potpuno prirodnih materijala! Novu kolekciju ELFS tenisica potražite u ELFS dućanima u: Zagrebu, Splitu i Rijeci te na ELFS web shopu!

Pročitajte još
Mia Dimšić i Damir Kedžo obožavaju nove ELFS tenisice