Play ponuda
Play ponuda
Za sve je kriva jedna razglednica!

Vikić Topić pobijedio Vakulu!

Da RTL-ovi meteorolozi brinu da gledatelje obavijeste o što točnijoj prognozi vremena, primijetio je i jedan 'dalmatinski galeb', koji je zbog netočne prognoze HRT-a izgubio priliku za ljubavnim spojem.

Image
Foto: RTL
Press/ 24.8.2017. u 8:19
Play ponuda

Stoga je odlučio njihovom glavnom meteorologu, Zoranu Vakuli poslati razglednicu na kojoj je napisao što misli o njegovim prognozama te kome od sada jedino vjeruje.

„Zorane, onu večer kad si reko da će biti pretežno vedro, odveo sam jednu Njemicu na plažu. Pala je kiša. Ništa od seksa, Zorane. Od sad ću slušati Nikolu Vikića Topića, nadam se da si sretan, Zorane“, napisao je nepoznati ljutiti muškarac najpoznatijem meteorologu.

Iako se radi o očito velikom razočaranju nepoznatog gospodina koji je Vakuli uputio poprilično ozbiljnu kritiku, većina internetske publike odlično se zabavila čitajući njegovu razglednicu koja je doputovala s Grohota, s otoka Šolte, na adresu televizijske kuće gdje radi meteorolog Zoran Vakula.

Razglednica je u vrlo kratkom roku postala totalni hit na internetu i prikupila je više od 900 lajkova i brojnih komentara.

I dok je Vakula za Jutarnji list izjavio da mu je jako žao što je „uništio“ večer nepoznatog autora šaljivog teksta, te mu je obećao iskupiti se pićem, za komentar smo pitali i RTL-ovog meteorologa Nikolu Vikića Topića kojeg je dalmatinski galeb spomenuo u razglednici. No, nažalost, ostali smo kratkih rukava jer je Nikola na godišnjem odmoru. Moramo priznati da je Nikola izabrao pravi termin izbivanja s malih ekrana jer kako najavljuju njegove kolegice Dunja Mazzocco Drvar i Željka Pogačić, ušli smo u novi toplinski val.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Jim Caviezel danas slavi 52. rođendan! Posljednji Isus plemenit je i u privatnom životu, posvojio je troje djece iz Kine oboljele od karcinoma

Play ponuda

Više s weba