Novosti

Vinnie Jones otkriva tajnu zahvaljujući kojoj je spasio brak!

Iako je poznat po ulogama bešćutnih negativaca, u privatnom životu je obiteljski čovjek koji bi se odrekao svega za svoje najmilije.

Press
23.03.2017 16:40

To je i dokazao odrekavši se alkohola krajem 2012. godine nakon što je u ulovljen kako pijan ljubi djevojku koju je sreo u noćnom klubu. Nedugo zatim, 2013. napipao je kvržicu na licu koja je bila dokaz ranog stadija raka kože lica, čije je širenje brzom reakcijom uspio spriječiti.

Iste godine je i njegova supruga Tany , koju poznaje od 12. godine, oboljela od raka grlića maternice. Vinnie je tada odlučio okrenuti svoj život, odreći se alkohola i zajedno sa suprugom raditi na zdravlju. Ta se odluka pokazala dobitnom jer su oboje spriječili najgore scenarije i žive zdrave živote.

'Otkakosam trijezan, i moj brak i ostale veze i odnosi s ljudima su puno bistriji i jako sam zadovoljan time. Nikada se nisam osjećao bolje', izjavio je Vinnie u jednom intervjuu.

Drago nam je da se glumac vratio na pravi put i gledamo ga u filmu Krvavo iskupljenje , koji je na rasporedu u nedjelju u 00:30 na RTL-u!