Novosti

Vino ljubavi spojit će ih zauvijek – 'Brousko' na RTL Passionu

Prva epizoda prikazuje se u utorak, 17. ožujka u 17.55 na RTL Passionu te se može pratiti svaki tjedan od ponedjeljka do petka u 17.45

RTL TV
16.03.2020 13:36

Uspješna grčka romantična dramska serija, autora Vana Dimitrioua , prodana je 40-ak zemalja svijeta, kako centralne i srednje Europe, tako i u države Srednje Amerike i Srednjeg istoka, te je, kako i priliči, pronašla dom na RTL Passionu nakon četiri sezone prikazivanja na ANT1 kanalu, na kojem jeprivukla mnogo poklonikau četiri godine prikazivanja. Prva epizoda prikazuje se u utorak, 17. ožujka u 17.55 na RTL Passionu te se može pratiti svaki tjedan od ponedjeljka do petka u 17.45.

Povodom svoje skorašnje udaje za Sifisa (Apostolis Totsikas) Melina (Eleni Vaitsou) se s prijateljicama s Krete dolazi provesti u Atenu. U istom baru nađe se i mladić s Cipra, Achilleas (Andreas Georgiou) sa svojim prijateljima. Melina i Achilleas upoznaju se i počinju flertati. On joj ponudi brousko, vino koje njegova obitelj proizvodi. Sljedećeg jutra Melina se budi u hotelskom krevetu s Achilleasom. Posramljena, ona brzo napušta sobu ne sjećajući se niti njegovog imena. Achilleas se budi i, poput i nje, nesjeća se njezinog imena. Oboje se vraćaju svojem uobičajenom životu, nastavljaju s pripremama za vjenčanja, nesvjesni da će ihsudbina uskoro ponovno spojiti.

Brousko

Ova popularna serija već na početku postavljapitanje- mogu li se Achilleas i Melina oduprijeti iskušenju i ostati vjerni svojim supružnicima ili je njihova strast jača nego što su očekivali tegledateljima u772 epizode, prepune strastvene romantike, drame, misterija, avanture, pa čak na trenutke i komedije, nudi odgovor.Achilleas Matthaios strastven jei uporanmuškarac, koji ne odustaje od ljubaviprema Melini, bez obzira na preprike i poteškoće koje su pred njima, dok ljubavni trokutičini Melkin zaručnik Sifikis Giannakakis, probitačni i bezobzirni čovjek, koji Melinu uzima zdravo za gotovo, a ona je vrlo osjetljiva te već godinama ne osjeća nikakav zanos prema njemu. Štoviše, Sifis je razlog zbog kojeg ona ne može imati dijete. Naime, Sifis ju je kao trudnu 18-godišnjakinju natjerao na pobačaj, a nesposobni liječnik ozlijedio je i buduće začešće učinio gotovo nemogućim.

Hvaljena TV romanca o ljubavi dvoje mladih, Achilleasa s Cipra i Meline s Krete, u kojoj suglavne uloge ponijeli Andreas Georgiou, Eleni Vaitsou, Apostolis Totsikas Evelina Papoulia, Varvara Larmou, Nikoletta Papazafeiropoulou - Galanopoulou i George Zenios,neke bigledatelje mogla podsjetiti na bezvremensku priču o zabranjenoj ljubavi Romea i Julije, nosvakako, radi se o modernoj inačici vječneteme - postojanju jedne jedine velike životne ljubavi.