Play ponuda
Play ponuda
Nova serija

Vino ljubavi spojit će ih zauvijek – 'Brousko' na RTL Passionu

Prva epizoda prikazuje se u utorak, 17. ožujka u 17.55 na RTL Passionu te se može pratiti svaki tjedan od ponedjeljka do petka u 17.45

RTL TV/ 16.3.2020. u 13:36
Play ponuda

Uspješna grčka romantična dramska serija, autora Vana Dimitrioua, prodana je 40-ak zemalja svijeta, kako centralne i srednje Europe, tako i u države Srednje Amerike i Srednjeg istoka, te je, kako i priliči, pronašla dom na RTL Passionu nakon četiri sezone prikazivanja na ANT1 kanalu, na kojem je privukla mnogo poklonika u četiri godine prikazivanja. Prva epizoda prikazuje se u utorak, 17. ožujka u 17.55 na RTL Passionu te se može pratiti svaki tjedan od ponedjeljka do petka u 17.45.

Povodom svoje skorašnje udaje za Sifisa (Apostolis Totsikas) Melina (Eleni Vaitsou) se s prijateljicama s Krete dolazi provesti u Atenu. U istom baru nađe se i mladić s Cipra, Achilleas (Andreas Georgiou) sa svojim prijateljima. Melina i Achilleas upoznaju se i počinju flertati. On joj ponudi brousko, vino koje njegova obitelj proizvodi. Sljedećeg jutra Melina se budi u hotelskom krevetu s Achilleasom. Posramljena, ona brzo napušta sobu ne sjećajući se niti njegovog imena. Achilleas se budi i, poput i nje, ne sjeća se njezinog imena. Oboje se vraćaju svojem uobičajenom životu, nastavljaju s pripremama za vjenčanja, nesvjesni da će ih sudbina uskoro ponovno spojiti.

Image
Foto:
Image

Ova popularna serija već na početku postavlja pitanje - mogu li se Achilleas i Melina oduprijeti iskušenju i ostati vjerni svojim supružnicima ili je njihova strast jača nego što su očekivali te gledateljima u  772 epizode, prepune strastvene romantike, drame, misterija, avanture, pa čak na trenutke i komedije, nudi odgovor. Achilleas Matthaios strastven je i uporan muškarac, koji ne odustaje od ljubavi prema Melini, bez obzira na preprike i poteškoće koje su pred njima, dok  ljubavni trokuti čini Melkin zaručnik Sifikis Giannakakis, probitačni i bezobzirni  čovjek, koji  Melinu uzima zdravo za gotovo, a ona je vrlo osjetljiva te već godinama ne osjeća nikakav zanos prema njemu. Štoviše, Sifis je razlog zbog kojeg ona ne može imati dijete. Naime, Sifis ju je kao trudnu 18-godišnjakinju natjerao na pobačaj, a nesposobni liječnik ozlijedio je i buduće začešće učinio gotovo nemogućim.

Hvaljena TV romanca o ljubavi dvoje mladih, Achilleasa s Cipra i Meline s Krete, u kojoj su  glavne uloge ponijeli Andreas Georgiou, Eleni Vaitsou, Apostolis Totsikas Evelina Papoulia, Varvara Larmou, Nikoletta Papazafeiropoulou - Galanopoulou i George Zenios, neke bi gledatelje mogla podsjetiti na bezvremensku priču o zabranjenoj ljubavi Romea i Julije,  no svakako, radi se o modernoj inačici vječne teme - postojanju jedne jedine velike životne ljubavi.

Image

Brousko

romantična dramska serija
Grčka - 2013
Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELIMIR BABOGREDAC

Kako je naš najveći kolekcionar ploča skupio preko 6,5 tisuća primjeraka: 'Prvu sam 1960. godine, kao poklon, dobio poštom iz Amerike'

Play ponuda

Više s weba