Play ponuda
Play ponuda
'LJUBAV JE NA SELU'

Vita Maslačak: 'Udajem se ove godine, a Nevenka će mi biti kuma!'

Nevenka Bekavac daleko je najupečatljivija kandidatkinja 'Ljubav je na selu', a nakon što se udala i rodila sinčića Tomislava, njezina kuma Vita Maslačak, otkrila je kako su se ona i Nevenka sprijateljile, te hoće li Neve i Viti biti vjenčana kuma.

Image
Press/ 4.7.2017. u 10:00
Play ponuda

'Mi smo prijateljice još od 2014. godine kada smo se prvi put upoznale na snimanju. Toliko smo različite, baš kao yin i yang, tako da si zato valjda i pašemo. To ima nekog smisla', objasnila je Vita dodajući da joj je bilo prirodno da Nevenki bude vjenčana kuma. 'Budući da sam više u Dalmaciji nego u Zagrebu, često smo se viđale, šetale, pričale, pa je sve došlo nekako prirodno. Bila sam počašćena što sam joj baš ja kuma', kazala je Vita, koja je Nevenku posjetila u bolnici nekoliko dana prije nego je rodila. 'Nisam imala pojma da je trudna, uopće se to na njoj nije vidjelo!', otkrila je Vita koja je bila razočarana imenom djeteta. 'Neve je bila stalno u nekim dvojbama, a ja sam joj rekla da mi se to ime ne sviđa, no ipak je na kraju odlučila da će se zvati Tomislav, što je u redu, ako se njoj sviđa'.

Image
Foto:
Image

Iako Vita još nije vidjela Tomislava, to namjerava učiniti uskoro. 'Idem vrlo brzo u posjetu Nevenki i tom malom biću, kao i upoznati njezinu rodbinu', s veseljem je ispričala.

A je li se i Vita napokon zaljubila? 'Da! Potpuno sam zaljubljena u 15 godina mlađeg. Ne želim ga nikome pokazati do prije vjenčanja koje će se dogoditi ove godine!', priznaje Vita Maslačak dodajući da već zna tko će joj biti vjenčana kuma. 'Bit će to, naravno, Nevenka! Već sam joj rekla! A vjenčanje će biti u Sinju. Imam u planu jahati na konju kao Julia Roberts, samo ja neću odjahati već dojahati', smije se Vita koja već ima spremne čak dvije vjenčanice.

'Imam dvije vjenčanice i jednu ću imati na vjenčanju, a u drugoj bih provela prvu bračnu noć. Oduvijek sam željela isprobati seks u vjenčanici!', iskrena je bila Nevenkina vjenčana kuma kojoj je u planu uskoro napisati knjigu o reality emisijama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kad znaš što želiš

/BIOGRAFIJA/ Željka Klemenčić: Bivša urednica Playboya kuhati je počela iz hobija i s vremenom postala vrsni gastroguru

Play ponuda

Više s weba