Novosti

Vjenčanica iz snova: Yvonne iz 'Fittest Family' pokazala kako je izgledalo njezino vjenčanje

Yvonne je pokazala kako je izgledala na svom vjenčanju

RTL TV
23.08.2019 12:14

Yvonne Vrnoga i njezina obitelj natjecali su se u showu 'Fittest family', gdje su gledatelji, osim ove fashion blogerice, imali priliku upoznati i njezinu mamu Yolandu te braću Marina i Nicka . Pravnica iz Karlovca poznata je po tome što je uvijek besprijekorno dotjerana i utrenirana, a često dijeli i savjete. Zbog toga je na Instagramu prati čak 14 i pol tisuća korisnika.

Obitelj Vrnoga Gregorio

Obitelj Karlovčanke s nestrpljenjem iščekuje vjenčanje Marina i njegove djevojke Lee , a Yvonne je na Instagramu otkrila da ona sudjeluje u izboru odjeće za njihov veliki dan. No, kako ništa ne smije javno otkriti, odlučila je pomoću fotografija prisjetiti se vlastitog vjenčanja s nogometnim trenerom Ivom Begićem .

"Bratova svadba se opasno približava i uzbuđenje je već na vrhuncu, abudući da vam ne smijem otkrivati ništa glede njihovih outfita, evo nekolikoprigodnih - s mog photosessiona prošle godine pred svadbu", napisala je Yvonne.

"Ja sam vam to sve tako opušteno odradila... Od dana kad smo dogovorili da ćemo se vjenčatiimala sam ravno pet mjeseci za organizirati SVE. Vjenčanicu sam pronašla odmah idući dan u prvom butiku s haljinama koji sam posjetila, a sve ostalo dogovorila preko telefona i ONLINE (naravno, uz pomoć dragih mi ljudi!). Ovo fotkanje je trajalo svega 2-3 h i umirali smo od smijeha jer sam mislila da ću se otkotrljati niz brijeg ili ugaziti u konjski izmet, a Nick (moj drugi brat) je jadan izgorio i dobio sunčanicu dok je asistirao fotografu s osvjetljenjem. Ali sve je ispalo kako smo zamislili... U Pride&Prejudice stilu, romantično, rustikalno, prirodno i krasno. A ova haljina mi izmami osmijeh na lice kad god je se sjetim", napisala je uz fotografije.

Yvonne Vrnoga i suprug

Yvonne je otkrila i što najviše želi svom bratu i njegovoj djevojci.

"Ako nešto želim Marinu i Lei, to je da na svoj dan uživaju svim srcem, baš poput nas, u što uopće ne sumnjam! Jedva čekam", zaključila je 29-godišnjakinja.