Novosti

Vježbajte ONLINE sa Sanjom Žuljević za samo jednu kunu dnevno i pritom donirajte onima kojima je pomoć...

Poznata trenerica uključila se u borbu s izolacijom!

RTL TV
16.03.2020 13:46

Prva trenerica Života na vagi i osnivačica brenda LeeZona, Sanja Žuljević, u želji da u ovom trenutku pomogne što većem broju ljudi pogođenim posljedicama epidemije COVID -19 otvorila je vrata svog ONLINE programa svima koji unatoč trenutnim okolnostima žele ostati ili postati aktivni, ali i pritom produžiti ruku pomoći prema onima kojima je zaista potrebna.

SANJA: "Svi znamo da fizička aktivnost apsolutno pogoduje jačanju imuniteta, te je samim time sada nužnija nego ikad prije. Zbog nemogućnosti pohađanja rekreacijskih ustanova, teretana i fitness centara i primjena samoizolacije, mnogi su ostali zakinuti za istu. Zato je tu LeeZona ONLINE, čiju smo cijenu spustili na simboličnu kako bi bila dostupna svima u ovim zahtjevnim trenucima.

LeeZona ONLINE program je koji sadrži više od 70 različitih REAL TIME treninga, što znači da ih je izuzetno lako pratiti, odvijaju se u realnom vremenu, ne zahtijevaju nikakvu posebnu rekvizitu i prilagođeni su svim kategorijama vježbača. Osim treninga, tamo se nalazi i 6 različitih jelovnika sa svim recepturama, vježbe disanja i meditacije, kao i brdo poučnog štiva što sve može biti od velike koristi u narednom periodu te vam omogućiti da cijelu situaciju iskoristite maksimalno pozitivno, radite na sebi, naučite nešto novo i osjećate se dobro J. Od danas, on je dostupan svima za simboličan iznos od jedne kune dnevno, a 10% od svake kupovine LeeZona će darovati onima kojima je pomoć potrebna: kronično bolesnima i napuštena.

SANJA: "LeeZona kao multidisciplinarni koncept zdravog življenja djeluje na dvije fronte: UŽIVO i ONLINE. Također, ove godine pokrenuli smo i LeeZona KRUG PROMJENE kroz koji nastojimo motivirati naše polaznike, ali i sve ljude koji nas prate da postanu osviješteniji, da pomažući sebi, pomognu i drugima te da šire val promjene i pozitivnog djelovanja na cijelu zajednicu."

SANJA: "Ovom akcijom odlučili smo spojiti KRUG PROMJENE sa željom da naš program učinimo dostupnim što većem broju ljudi, te da im pomognemo da ostanu fizički, ali i psihički zdravi u trenucima koji su izazovni i za najhrabrije od nas. A kako bismo produžili tu ruku pomoći, program je od danas je moguće kupiti za 1kn/dnevno, što znači da ćete mjesec dana platiti 30 kuna, a 10 % od svake kupovine, LeeZona će donirati Dječjoj bolnici u Bistri specijaliziranoj za djecu s posebnim potrebama koja pripadaju u najugroženiju skupinu, a drugu polovicu Noinoj Arci – udruzi za nezbrinute životinje kojima smo već prije ove krize posvetili mjesec ožujak, jer će nažalost jedna od posljedica ove kaotične situacije biti i povećani broj naših četveronožnih prijatelja koji će završiti na ulicama "

SANJA: "Apeliram na sve naše sugrađane da brinu o sebi, svom duhovnom, mentalnom i fizičkom zdravlju i da pritom ne zaborave na sve one koji to nažalost ne mogu sami. LeeZona nudi vam jedan od načina kako to učiniti, a što god vi odabrali, ne zaboravite: "Nijedan čovjek nije otok" - premda se možda sada mnogima tako čini. Jedino zajedno možemo pobijediti!"

Sve o programu LeeZona ONLINE možete pronaći na: https://leezona.rtl.hr/shop/leezona-online/