Novosti

Vole se od prvog poljupca: Antonija i Srećko uživaju u zajedničkom životu nakon 'Ljubav je na selu'

Antonija Beščec i Srećko Ponjavic upoznali su se u 11. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a njihova ljubavna priča sada se odvija u Kanadi

RTL TV
2020-02-01 09:20

Antonija Beščec na prvi se pogled zaljubila u kanadskog farmera Srećka Ponjavica koji je tražio srodnu dušu u 11., međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Nakon što su se bolje upoznali na njegovoj farmi u Lethbridgeu, Srećko je Antoniju, svoju 'zlatnu djevojku', pozvao na romantično putovanje, a ona njega na upoznavanje sa svojim roditeljima.

Odmah su se svidjeli jedno drugome pa su još tijekom snimanja emisije otkrili da su u vezi. Otišli su i korak dalje pa se Antonija sredinom listopada preselila k njemu u Kanadu.

Antonija se odlično prilagodila životu na drugoj strani svijeta, a u nedavnom intervjuu za RTL TV ispričala je kako se ona i Srećko slažu.


Slični su

Srećko i ja smo slično odgajani tj. u duhu kršćanske vjere i savjet mojih roditelja bio je da nastavim živjeti u tom duhu jer vjeru ne biramo, s njom smo rođeni, i moji žele da ostanem i dalje živjeti u vjeri koja ne smeta niti Srećku. Oboje smo zadovoljni jedno s drugim u tom pogledu.

Srećko je jako radišan i puno ulaže u sebe tj. razmišlja o svom poslu i svom napredovanju tako da ga je teško pohvatati u svemu tome. Predan je svom poslu bar 15 sati na dan, tako da mu ostaje malo vremena za razonodu i društveni život. No, ne mogu reći da sam zakinuta jer koliko imamo slobodnog vremena, iskoristimo ga za druženje i razonodu kao što su teretana, utakmice nogometa, hokeja, šetnje i kućni party u krugu dobrih prijatelja", ispričala je Antonija.


Spremna je na korak dalje

Dodala je i da je ona spremna za udaju te da je sada odluka na Srećku.

"Ja sam svoje odluke donijela puno ranije tj. čim sam upoznala Srećka, kao i njegovu obitelj, znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj. Nisam se prevarila u svojoj procjeni, dok je Srećko smatrao da mu treba više vremena i upoznavanja sa mnom. Pritom mislim na moj karakter i na to kako ću se snaći kada dođem u Kanadu.

Srećko je oprezan jer, kako sam čula, kroz njegovih nekoliko dosadašnjih veza nije uspio postići harmoniju s nijednom ženom u toj mjeri da bi mogao ostati živjeti s kojom od njih, a ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta te da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao.

Sada ostaje samo na njemu hoće li to prepoznati, a koliko ja vidim, na dobrom je putu. Ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu prema meni jer su njegovi bližnji i prijatelji jako dobri i velika im hvala na tome.

Moja iskrenost i moje izjave do sada govore da mi se Srećko, kao i njegova obitelj, sviđaju, tako da ja nemam razloga biti protiv toga da ozakonimo našu vezu, pa i da s prinovom nastavimo jos čvršću povezanost među nama. Ja sam spremna na to, a sada je na Srećku red da se izjasni o svojim željama", smatra Viranka.

Hoće li njihova ljubavna priča uskoro biti okrunjena brakom, pokazat će vrijeme, a vi upoznajtefarmere12. sezoneemisije 'Ljubav je na selu'u nedjelju, 9. veljače u 19:40. Nakon toga njihove ljubavne priče pratite od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.