Novosti

Volite peći pastrve na roštilju tj. gradelama? Špiček ima odličan savjet kako da vam ispadnu savršene

Posljednju ovogodišnju emisiju 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' ne propustite gledati u subotu u 20 sati na RTL-u

RTL.hr
06.07.2022 11:15

Najpopularniji zagrebački chef, Tomislav Špiček, u emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' ugošćuje drage prijatelje i kolege i otkriva njima i gledateljima razne tajne velikih majstora roštilja. Na rešetkama roštilja Špiček je u dvije sezone pripremao razne mesne, riblje i vegetarijanske specijalitete.

Pročitajte još
Renman i Špiček natjecali su se u pripremi burgera: Čiji je, po sucu Neredu, ispao bolji?

U prošloj sezoni Tomek je dao savjet zlata vrijedan za sve one koji vole jesti potočne kraljice pastrve no ne usude ih se pripremati na roštilju.

U isječku iz emisije pogledajte što je sve bitno za vam pastve na roštilju ispadnu savršeno.

Ribe trebate prvo očistiti, oprati i dobro posušiti, najbolje ih je cijele pobrisati papirnatim ručnikom. Ribu nikad nemojte soliti puno prije, nego netom prije pećenja. Nakon soljenja pastrve pospite kukuruznim brašnom ili prezlama kako bi spriječili ljepljenje ribe za rešetku roštilja. I za kraj sve dobro nauljite netom prije pečenja.

Kakve će Tomek još velike tajne roštilja otkriti u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' ne propustite gledati u subotu u 20 sati na RTL-u.