Novosti

Vrhunska komedija za cijelu obitelj!

"Doggie Boogie" nastao je kao spoj ljubavi prema filmu i plesu.

Press
04.02.2018 09:39

TinejdžericaCassie vlasnica je psa Pija isanja o tome da postane veterinarka. No, njezina majka želi daCassie nastavi obiteljski posao. Cessiein ujak Peter je plesač sapsima koji živi za dan kada će pobjediti na svjetskom natjecanju uplesu sa psima. Međutim, Peter ubrzo doživi nesreću, a zbog ozljedane može više trenirati. Njegova najveća neprijateljica, GertrudeSpinner, deseterostruka je prvakinja u plesu sa psima i svim silamaželi zaustaviti Petera u njegovom naumu. U međuvremenu, Pijo uzimasate plesa kako bi dokazao svima da se snovi mogu živjeti iostavriti samo ako ih dovoljno jako želiš.

"Doggie Boogie" nastao je kao spoj ljubavi prema filmu i plesu.Ideja za film rodila se sasvim slučajno u San Franciscu, kada jeredatelj filma, Romanus Wolter, zajednosa svojim psomPijomprisustvovao događaju na kojem su ljudiplesali sa svojim ljubimcima. Dugo je radio na stvaranju ovog filmapri čemu su mu pomogli brojni prijatelji, volonteri, studenti iprofesionalci. Wolter je imao vrlo malo novca, iskustva isamopouzdanja, te je oko sebe okupio tim mladih i entuzijastičnihljudi koji su mu pomogli sagraditi impresivan set i fascinantnukostimografiju. Odlučio je da u filmu ne sudjeluju samo ljudi, većda psi također imaju važnu ulogu. Tako je nastala ova nevjerojatnapriča koju s pravom kritičari nazivaju Čarobnjakom iz Oza zapse".

"Doggie Boogie" osvojio je srca gledatelja diljem svijeta,kao i bischon Pijo. Film je zasluženo osvojio nagradu publike zanajbolji film na Sonoma međunarodnom filmskom festivalu.

Doggie Boogie

Obiteljski film "Doogie Boogie" ne propustite pogledatidanas na RTL Kockici u 12:30!