Novosti

Vrlo miran, ali nipošto dosadan život glavne glumice nove hit-serije 'Manifest'

9. ožujka na RTL Crimeu počinje se prikazivati nova serija "Manifest", a mi vas pobliže upoznajemo s glavnom glumicom Melissom Roxburgh.

RTL TV
05.03.2020 18:00

Ako volite dobru zagonetku i misterij, nova serija "Manifest" , koja počinje s prikazivanjem u ponedjeljak, 9. ožujka na RTL Crimeu od ponedjeljka do petka u 22.40 sati, sigurno će vas privući!

Ova izvrsno ocijenjena serija usredotočena je na putnike i posadu komercijalnog aviona koji se iznenada pojavljuje nakon što je nestao prije nekoliko godina, dok se putnicima čini da let nije trajao dulje od predviđenog, od trenutka kada su ušli u zrakoplov. Naime, let 828 Montego Aira iz Jamajke za New York uletio je u turbulentno područje. Iako je turbulencija kratko trajala, bila je snažna, no piloti je nisu mogli izbjeći jer radar nije ništa pokazao.

Nakon slijetanja u zračnu luku putnici i posada dočekani su u nevjerici i šoku. Naime, pet je godina prošlo od trenutka kada im se izgubio trag te se pretpostavljalo da su svi mrtvi. Nakon prvobitnog šoka za njihove najbliže, ali i čitavu javnost, sada je opet vrijeme da putnici nastave sa životima, no ubrzo se suočavaju s činjenicom da nisu više isti, nešto se promijenilo u to kratko vrijeme turbulencije: počinju čuti glasove, imaju vizije, štoviše, mogu vidjeti događaje koji će se tek dogoditi.

Glavnu žensku ulogu ima 27-godišnja kanadska glumica Melissa Roxbourgh koja utjelovljuje Michaelu Stone . I dok serija ima napetu radnju, privatni život plavokose glumice poprilično je miraniako nipošto dosadan.

Melissu je gluma počela zanimati nakon završetka srednje škole u Vancouveru kada je počela odlaziti na audicije, a trud se isplatio. No da nije, glumica bi vjerojatno bila novinarka. Naime, Vanessa studira na Simon Fraser Sveučilištu u Kanadi i iako ne planira tako brzo i lako odustati od glume, izjavila je kako joj je važno da zna da može bilo kad nastaviti školovanje te zarađivati za život u nekoj drugoj branši.

Plavokosa ljepotica od malih nogu obožava putovati, kada je to često radila sa svojom obitelji, roditeljima te dvije sestre i bratom u sklopu crkvenih misija. Proputovala je veći dio svijeta, a s tom je praksom nastavila i danas.

Njezina je majka tenisačica, paglumica gaji veliku ljubav prema ovom sportu kojiigra, ali i vjerno prati. Međutim, Melissa ima još jedan zanimljiv, nazovimo ga, hobi.

Kako je sama jednom prilikom priznala, obožava čitati teorije obožavatelja serije kako će se ona raspetljati, kako će završiti, što će biti s njezinim likom i slično. Na kraju je zaključilakako je i sama izrazito nestrpljiva po pitanju toga kakav će kraj imati.