Play ponuda
Play ponuda
sve je snimio

Will Smith snimao pregled, a doktori mu otkrili zloćudnu izraslinu: 'Svima trebaš biti uzor, ovime si spasio mnoge živote!'

Pametna odluka vjerojatno mu je spasila život. Rutinski pregled zvijezdu serije 'Princ iz Bel Aira' ostavio u šoku, no liječnici su reagirali na vrijeme.

Image
Foto: YouTube screenshot
RTL.TV/ 10.11.2019. u 9:25
Play ponuda

Holivudski glumac Will Smith kojeg je svjetski proslavila uloga u humorističkoj seriji 'Princ iz Bel Aira' nedavno je navršio 50. rođendan i odlučio kako će više brige posvetiti svom zdravlju i obaviti medicinske preglede na kojima nikad nije bio. Ova pametna odluka vjerojatno mu je spasila život.

Da holivudskoj zvijezdi nije bilo ugodno pokazuje na Instagramu objavljena kratka snimka snimljena prije pregleda kojom je objavio da ga čeka njegova prva kolonoskopija, tj. pregled debelog crijeva.

Nakon toga je na svome YouTube kanalu Smith objavio vlog od 17 minuta u kojem je prikazano kako izgleda prvi susret s liječnicom koja mu je objasnila što će mu zapravo raditi raditi, kako su izgledale pripreme za pregled, te što se odvijalo prije i poslije pregleda, a sve kako bi drugima olakšao odluku da i oni obave ovaj pregled.

Nakon toga s liječnicom je imao video poziv u kojem mu je objasnila da su mu u crijevu pronašli polip koji ima čak 95% šanse da postane maligni tumor. Liječnici su zaključili kako ga moraju istog trena ukloniti.

Cijeli vlog o pregledu koji je vjerojatno produžio život popularnom glumcu pogledajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Obožavatelji na društvenim mrežama i YouTube kanalu napisali su Smithu brojne zahvale zbog toga što svojim primjerom potiče i druge da se trebaju brinuti o svome zdravlju, otići na preglede i na vrijeme zaustaviti potencijalne fatalne bolesti.

"Ovo ti je doslovno spasilo život. Ovo moraju svi vidjeti!"

"Volim što radiš, podižeš ljudima svijest o zdravlju! Ovo bi moglo spasiti jako puno života. Bravo, Will!"

"Činjenica da su ti stvarno pronašli nešto tako fatalno je potpuno šokantno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

"Svima trebaš biti uzor, ovime si spasio mnoge živote!"

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Intervju

Novi voditeljski par emisije 'RTL Danas': Ovo je velika odgovornost i čast, voditelji prvi ulaze u domove gledatelja

Play ponuda

Više s weba