Novosti

Wow! Slavni holivudski par otvorio je vrata jednog od svojih luksuznih stanova

Glumci Emily Blunt i John Krasinski odlučili su na tržište staviti svoj luksuzni njujorški stan vrijedan osam milijuna dolara, a time su nam otkrili i o kakvoj luksuznoj oazi se radi.

RTL.hr
24.02.2021 20:01

Usprkos nedavnoj renovaciji, par je odlučio prodati vrijednu nekretninu koju su kupili krajem 2016. godine za šest milijuna dolara.

Tomu su presudile brojne obaveze i snimanja zbog kojih najčešće borave u hotelima i koje im ne dopuštaju da uživaju u svom domu onoliko koliko bi željeli.

Stan Emily Blunt

''Zaljubili smo se u ovu kuću na prvi pogled. Jednostavno ima dušu. U njoj zaslužuje boraviti netko poseban, netko tko će svaki dan vrijeme provoditi u njoj, za razliku od nas'', naglasila je glumica.

Stan Emily Blunt

Sedmerosobni stan nalazi se pored poznatog Prospect Parka u Brooklynu. Izvorno izgrađen davne 1909., doživio je nekoliko renovacija. Emily i John nakon kupnje su angažirali dizajnera interijera Michaela Inguaija koji je zadržao originalne stare detalje i kombinirao ih s modernim namještajem i veselim bojama.

Stan Emily Blunt

Predivan stan od gotovo 500 kvadrata prostire se na četiri etaže. Osim sedam spavaćih soba, tu su još tri kupaonice, apartman za goste, soba za druženje i privatno ograđeno dvorište s vrtom.

Stan Emily Blunt

Emily i John upoznali su se 2008. u Los Angelesu, a vjenčali su se 2011. godine. Zajedno imaju dvije kćeri – Hazel i Violet .

Emily Blunt gledajte u filmu 'Nemogući susret' u petak na RTL-u!