Play ponuda
Play ponuda
ODUŠEVILA

Wow! Sofia Vergara obožavateljima pokazala kako je izgledala prije gotovo 30 godina!

Lijepa Kolumbijka otkrila je tajnu mladolikog izgleda i svim ženama poslala važnu poruku.

Image
Foto: The Hollywood Reporter
Press/ 1.11.2019. u 10:06
Play ponuda

Popularna 47-godišnja zvijezda ''Moderne obitelji'' na svom se Instagramu prisjetila manekenskih dana i ponovno oduševila obožavatelje.

Sofia je početkom 90-ih u Kolumbiji započela studij stomatologije, no nakon što ju je na plaži otkrio tamošnji modni agent, prekinula je školovanje i posvetila se modellingu, a jedan od prvih angažmana bila je reklama za Pepsi koja je postala pravi hit.

Objavljena fotografija na kojoj ponosno pozira snimljena je u Bogoti 1992.godine kada je imala samo 20 godina.  Nakon samo nekoliko sati sliku je 'lajkalo' preko 200 000 ljudi.

I danas, 25 godina nakon što je fotografija snimljena, Sofia Vergara izgleda jednako dobro i stari sa stilom, a svake je godine pri vrhu top-lista najljepših žena svijeta, no naglašava kako nije pretjerano opterećena svojim izgledom.

''Čak i ako se jako trudiš, tvoje se tijelo u tim godinama mijenja i nikako ne može izgledati potpuno savršeno. Morate to osvijestiti, to je činjenica. Neprestana težnja za mladolikim izgledom dovest će vas do ludila '', poručila je Sofia i dodala, ''ljudi mi često govore da izgledam kao da imam 20. Ne izgledam! Imam bore i sijede kao svaka druga žena!'', komentirala je jednom prilikom.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram
Image

Moderna obitelj

humoristična serija
SAD - 2017
Petak, 30. siječnja u 22.45 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zvijezde showa

Tina i Davor uživaju nakon 'Superpara', a razmišljaju i o prinovi u obitelji: 'Volio bih imati curicu'

Play ponuda

Više s weba