Play ponuda
Play ponuda
večeras u 22:30

'X-Men: Dani buduće prošlosti' - Wolverine se mora vratiti u 1973. kako bi promijenio povijest i spriječio katastrofu

Ne propustite sedmi nastavak popularne franšize X-Men

Image
RTL.HR/ 27.3.2021. u 15:15
Play ponuda

U budućnosti su mutanti i ljudi, koji im pomažu, mete robota koji se nazivaju Sentineli. Oni su gotovo nepobjedivi i imaju, poput Mystique, moć transformacije. Ta moć omogućena im je 1973., kada je Mystique (Jennifer Lawrence) zarobljena pri pokušaju atentata na doktora Bolivera Traska (Peter Dinklage), izumitelja Sentinela.

Profesor Xavier (Patrick Stewart, James McAvoy), Wolverine (Hugh Jackman), Magneto (Ian McKellen, Michael Fassbender), Storm (Halle Berry), Kitty Pryde (Ellen Page), Colosus (Daniel Cudmore), Iceman (Shawn Ashmore), Bishop (Omar Sy) Warth, Blink (Bingbing Fan) i Sunspot (Adan Canto) kriju se u zabitom dijelu Kine.

Xavier timu daje do znanja da im je jedina šansa za preživljavanje u svijetu u kojem su nadjačani za povratak u 1973. pa šalje Wolverina da spriječi Mystique u pokušaju ubojstva Traska.Izvrstan sedmi nastavak popularnog serijala X-Men, nastao prema likovima Marvel Comicsa, nastavak je priče 'X-Men: Posljednja fronta' (2006.) i 'X-Men: Prva generacija' (2011.). Priča nas vodi kroz dva vremenska razdoblja, kada Wolverine odlazi u 1973. nastojeći promijeniti povijest i spriječiti katastrofu, koja se nadvila nad ljude i mutante. Ovo je najbolje prihvaćen film u serijalu o mutantima, hvaljen ne samo zbog vizualnih efekata za koje je bio i nominiran na Oscarima, već i za priču, akcijske scene, te gotovo da djeluje kao best of serijala.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDA 'GOSPODINA SAVRŠENOG'

ŠTO DANAS RADI I KAKO IZGLEDA? Amra iz 'Gospodina Savršenog' druži se sa zvijezdama i gradi karijeru

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba