Novosti

Za ljubitelje kriminalističkih priča: Gledajte vrhunske serije u kojima ćete uživati na kanalu RTL Crime

Vikendom navečer očekuju vas posebne napete priče koje nećete htjeti prestati gledati

RTL.hr
20.11.2022 11:30

Uzbudljiva kriminalistička drama 'Crvena linija' - vikendom u 19:20

Policajac u Chicagu greškom ubije tamnoputog liječnika Harrisona Brennana iza kojeg ostaje partner, srednjoškolski profesor Daniel Calder i njihova posvojena kći Jira Calder- Brennan (Aliyah Royale). Ubojstvo ne mijenja živote samo njihove obitelji, već i živote Jirine udane majke Tije Young (Emayatzy Corinealdi), koja se kandidira za gradsko vijeće, te policajaca Paula Evansa (Noel Fisher), koji ima brata paraplegičara Jima Evansa, bivšeg policajca.

Crvena linija.jpg

Horor serija genijalnoga Guillerma del Tora 'Virus' – vikendom u 21 sat

U međunarodnu zračnu luku u New Yorku slijeće putnički zrakoplov s ugašenim svjetlima, zapečaćenim vratima i bez znakova života. Šef Centra za kontrolu i prevenciju bolesti CDC Canary tima, dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll) poslan je istražiti što se događa u sablasnom avionu. Unutra pronalazi 206 mrtvih na kojima su čudni parazitski crvi te se boji da bi u slučaju širenja bolesti iz zrakoplova mogla izbiti epidemija slična eboli. Usred istrage četiri osobe nenadano pokažu znakove života, uključujući i pilota Doylea Redferna (Jonathan Potts), no nitko od njih ne zna objasniti što se doista dogodilo.

Virus

Britanska kriminalistička serija 'Dosje Mallorca' - vikendom u 23 sata

Život na Mallorci je raskalašen, dekadentan, kao što i priliči otoku usred Sredozemnog mora, koji čitavu godinu uživa u suncu. Detektivka londonske metropolitanske policije Miranda Blake (Elen Rhys) i detektiv Max Winter (Julian Looman) na otoku rješavaju ubojstva i zločine. Miranda je introvertirana i živi po svojim pravilima, za razliku od svog opuštenijeg njemačkog kolege. Max se oslanja na intuiciju, dok se Miranda drži policijskih procedura. Različitog pristupa i dinamike, Max i Miranda ponekad se ne razumiju i teško usklađuju, no kako se suprotnosti privlače, tako se i oni u konačnici odlično upotpunjuju i čine pravi detektivski par.

Dosje Mallorca