Play ponuda
Play ponuda
istinite tragične priče

Za sve ljubitelje serija koje se bave stvarnim zločinima - gledajte emisije 'Ubojstvo na putovanju' i 'Neobični osumnjičenici' na kanalu RTL Passion

Odlične dokumentarno-kriminalističke serije koje nikog nisu istavile ravnodušnim

Image
RTL.TV/ 27.4.2020. u 17:57
Play ponuda

'Ubojstvo na putovanju'

Šokantna serija vodi nas u idilična i popularna ljetna odmarališta u kojima su se zbili gnjusni zločini - od Brazila, Meksika, Bahama, do obale Kostarike, Cannesa u Francuskoj te Atene. Svaka epizoda vodi nas na jedno putovanje iz snova, koje iznenada postaje smrtonosno, a istraga donosi više o šokantnim slučajevima - što se zaista zbilo i kako su se misteriji razriješili.

Prva epizoda vodi nas u Atenu, gdje je nestala Julie Scully, koja je na putovanju iz snova s dečkom očekivala samo lijepe i strastvene trenutke.

'Neobični osumnjičenici'

Ova napeta emisija spada među najgledanije dokumentarno-kriminalističke serije koje su se prikazivale na Investigation Discoveryju.

Stvarni zločini, najšokatnije priče i slučajevi čije istrage mijenjaju smjer iz sata u sat, novi dokazi dovode do iznenadnih prevrata i bacaju sumnju na dotad potpuno sporedni lik. Serija podsjeća i na to da zločini nikad ne zastarijevaju, već da i nakon više desetljeća mogu biti riješeni, naročito uz pomoć suvremene tehnologije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO!

Upoznajte omiljene voditelje RTL Kockice: To su Tatjana Horvatić i Davor Balažin!

Play ponuda

Više s weba