Play ponuda
Play ponuda
Humoristična serija

Zabavite se uz ’Avionidžije’, luckastu ekipu koja će vam slobodno vrijeme začiniti humorom, putovanjima i avanturama!

Prvi leteći regionalni sitcom.

Image
RTL.HR/ 18.4.2022. u 14:00
Play ponuda

Regionalna humoristična serija o stjuardesama i pilotima, ‘Aviondžije’ (2021.) vodi nas na letove posade koja se susreće s otkačenim putnicima, upada u razne opasnosti, i to sve visoko među oblacima.

Sitcom ‘Aviondžije’ prati avanture buntovnih stjuardesa i pilota zamišljene zrakoplovne tvrtke. Macan (Nenad Heraković), Ceger (Slaven Došlo), Nina (Marija Babić) i Medena (Jelena Rakočević) postaju dio zrakoplovne posade, što im je kazna za nedolično ponašanje. U zrakoplovu će ih nadgledati stjuardesa Dana (Bojana Kovačević) te ih pokušati disciplinirati kako se ne bi opet oteli kontroli. A da sve bude u još većoj zbrci, brinu se oni koji održavaju avione, a to su Krca (Toni Mihaljlovski) i Mile (Miloš Đorđević), dva potpuno različita, a savršeno kompatibilna najbolja prijatelja.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Svaka epizoda prati let u novi grad, gdje se posada susreće s novim ludim putnicima, od sportaša, pjevača, preko kirurga, političara, transvestita, fotomodela, sve do plaćenih ubojica i terorista. Svi oni unosit će nemir u radove aviokompanije i dodatno dramatizirati situacije u svakojakim peripetijama i opasnostima koje donosi život među oblacima. No ono što njihovu malu grupu čini posebnom ljubav je i prijateljstvo koje se rađa između njih, pa zajedno uspijevaju prevladati sve probleme i opasnosti te ipak pronaći put kući.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Uz mnoštvo avantura, anegdota, životnih situacija, ali i crnohumornih trenutaka i kontroverzi na vrlo komičan način, vidjet ćemo prevare, lopovluke, mnogo strasti, pa čak i ubojstvo. Sve ovo bit će sastavni dio letova ove aviokompanije koja nam svojim šarmom i humorom daje priliku  za opuštanje od svakodnevice.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Autor Sasha Al-Hamed ističe kako je serija inspirirana pričama prijatelja koji rade u zrakoplovstvu, a priče su prikupljene iz njihovih iskustava u 70-ima i 80-ima, prije 11. rujna 2001., tj. prije pooštravanja mjera u zrakoplovima.

Vrhunsku regionalnu humorističnu seriju ‘Aviondžije’ punu avantura i smijeha pratite svaki dan na PLAY Premiumu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU S POZNATIM GLUMCEM

Arben Bajraktaraj u 'Besi' glumi šefa albanske mafije, za RTL.hr kaže: 'Živim za uloge, a izgleda da u sebi imam nešto opasno'

Play ponuda

Više s weba