Novosti

Zabavite se uz odličnu romantičnu komediju s Cameron Diaz i Jennifer Aniston: 'Ona je prava'

Heather je bivša Mickeyjeva zaručnica, a njegov brat Francis vara frustriranu Renee s Heather. Da bi se stvari još više zakomplicirale, Mickey se nakon samo 24 sata poznanstva oženi sa zgodnom studenticom Hope.

RTL.TV
08.05.2020 17:18

Mickey Fitzpatrick ( Edward Burns ) njujorški je taksist, koji ne može preboljeti nevjeru bivše zaručnice Heather ( Cameron Diaz ), a njegov brat Francis ( Mike McGlone ) je broker na Wall Streetu i u braku s Renee ( Jennifer Aniston ). Renee je potpuno frustrirana zbog nedostatka seksualne želje svog muža, no ne zna da je on takav jer ima aferu s Heather.

Tijekom vikenda Mickey i Francis su u posjetu roditeljima. Njihov otac Frank ( John Mahoney ) je tradicionalist, koji uvijek govori sinovima kako bi se trebali ponašati i kakvi bi trebali biti. Idućeg dana Mickey poveze studenticu umjetnosti Hope ( Maxine Bahns ) u zračnu luku, a na putu do tamo oni misle da su kliknuli te mu ona predloži da je odvede u New Orleans. Impulzivno, par se oženi, a dva dana kasnije vrate se u New York kako bi rekli Francisu i Renee. Mikey se preseli kod Hope, no ubrzo je ostane razočaran njezinim boemskim načinom života.

Hvaljena, šarmantna i duhovita romantična komedija 'Ona je prava' prepuna je glumačkih zvijezda, a zanimljivo je kako je glazbu, uz malu pomoć Lucinde Williams i Becka, napisao Tom Petty, dok film nosi ime prema istoimenoj pjesmi Brucea Springsteena.