Play ponuda
Play ponuda
Kreativni natječaj

Zapleši s Kockićem i osvoji Kockićev sat za cijelu vrtićku skupinu!

Kockić poziva sve vrtićke skupine iz cijele Hrvatske da se prijave na njegov kreativni natječaj!

Image

Zapleši s Kockićem

Foto: RTL
RTL.hr/ 26.10.2022. u 10:27
Play ponuda

Sve što trebate učiniti jest uz pomoć odgajatelja osmisliti originalni ples na bilo koji dio popularne pjesmice 'Kockić i prijatelji', snimiti koreografiju u trajanju od 40 sekundi i video poslati na kreativninatjecaj@rtl.hr. Pjesmicu možete pronaći na YouTube kanalu RTL Kockice. Kockićev stručni žiri pogledat će sva vaša videa i odabrati najbolji. Ona vrtićka skupina koja će osmisliti najbolju i najkreativniju koreografiju na dar dobiva super Kockićev sat za cijelu ekipu, poklon paket RTL Kockice i posjet Kockića svom vrtiću! Detalje natječaja pronađite niže u tekstu. Sretno!

Članak 1.

ORGANIZATOR

Kreativni natječaj priređuje i organizira RTL Hrvatska d.o.o., Zagreb, Krapinska 45, OIB: 07330149920 (dalje u tekstu: Organizator), koji ima sva prava i obveze koje proizlaze iz kreativnog natječaja.

Članak 2.

TRAJANJE I SVRHA PROVOĐENJA KREATIVNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije promotivnog materijala kanala 'RTL Kockica', 'Kockićevog sata'. Kreativni  natječaj organizira se u programu RTL-a i RTL Kockice, na web stranici www.rtl.hr, na Facebook stranici RTL-a, Facebook stranici RTL-a Kockice te na Instagram profilu RTL Kockica u razdoblju od 26. listopada do 13. studenog 2022. godine u ponoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Članak 3.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju imaju sve punoljetne osobe (odgajatelj koji je prijavi vrtićku skupinu), državljani Republike Hrvatske, koje su se do 13. studenog 2022. godine u ponoć prijavile na kreativni natječaj prema uputama iz članka 5. ovih pravila, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji. Objavom podataka sukladno članku 5. ovih Pravila natječaja osoba se uključuje u natječaj te se smatra da je pročitala pravila natječaja i prihvatila ih. Sudionik kreativnog natječaja jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podaci ispravni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici kreativnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ZAHTJEVAN IZAZOV

Više nema klađenja, parovi sada samo zarađuju novac, što nije uspjelo Anamariji i Filipu

Članak 4.

NAGRADA

Sudionici kreativnog natječaja (vrtićka skupina) mogu osvojiti po jedan (1) poklon paket RTL Kockice koji sadržava Kockićev sat za svakog člana vrtićke skupine koja je pobijedila na kreativnom natječaju. Uz to dobitnik (vrtićka skupina) osvaja i poklon paket RTL Kockice te posjet maskote RTL Kockice, Kockića, vrtiću. Sudionici ovog kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima natječaja. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u kreativnom natječaju potrebno je poslati video snimku originalno osmišljene koreografije na bilo koji dio pjesme 'Kockić i prijatelji' u trajanju maksimalno do 40 sekundi. Prijaviti se mogu sve vrtićke skupine u Republici Hrvatskoj. Prijave se primaju isključivo slanjem video materijala, podataka o vrtićkoj skupini te osobi koja prijavljuje vrtićku skupinu (naziv skupine, ime i prezime odgajatelja, kontakt broj telefona) na e-mail adresu kreativninatjecaj@rtl.hr. U kreativni natječaj sudionici se mogu prijaviti od 26. listopada do 13. studenog 2022. godine u ponoć.

Dobitnik nagrade koji je ispunio uvjete iz ovih pravila bit će pisano obavješten o osvajanju nagrade putem e-maila na mail adresu koju je naveo u upitniku, te će biti obavješteni o terminu uručenja nagrade.

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom odnosno ako je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisat će potvrdu o preuzimanju nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Članak 6.

ODABIR DOBITNIKA

Tročlani žiri, sastavljen od voditelja televizijskog kanala 'RTL Kockica' te maskote Kockića odabire 1 (jednog) dobitnika nagrade (Kockićev sat za svakog člana vrtićke skupine, poklon paket za cijelu skupinu te posjet Kockića vrtiću) prema kriteriju kreativnosti. Odluka žirija je konačna. Dobitnici se odabiru 14. studenog 2022. godine.

Članak 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno na web stranici www.rtl.hr u utorak 15. studenog 2022. godine.

Članak 8.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik nagrade bit će obaviješten putem kontakta koji je ostavljen prilikom prijave. U trenutku preuzimanja nagrade odnosno potpisa potvrde o preuzimanju nagrade ili pak istekom roka za preuzimanje nagrade prestaju sve obveze i odgovornosti Organizatora prema dobitniku.

Članak 9.

PRAVO ORGANIZATORA NA OBJAVLJIVANJE PODATAKA O DOBITNICIMA

Podatke iz članka 5. ovih pravila Organizator prikuplja u svrhu provođenja kreativnog natječaja.

Sudjelovanjem u kreativnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Organizatora da koristi njihove osobne podatke, bez prava na bilo kakvu naknadu, tako i u eventualnoj objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz kreativni natječaj.

Organizator se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog kreativnog natječaja postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

U skladu s time, Organizator koristi fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke sudionika štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, Organizator i s njime povezana društva djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Organizator obavještava sudionike u kreativnom natječaju da je voditelj obrade podataka društvo RTL Hrvatska d.o.o., sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Zagreb, Krapinska 45, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080451968, osobni identifikacijski broj (OIB): 07330149920, te da za sva pitanja vezana uz osobne podatke glede ovog natječaja mogu kontaktirati Organizatora na: RTL Hrvatska d.o.o., Zaštita privatnosti, Krapinska 45, 10000 Zagreb ili na privacy@rtl.hr.

Članak 10.

RJEŠAVANJE SPOROVA

Sudjelovanjem u kreativnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih pravila.

Za sporove koji ne budu riješeni mirnim putem nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

Članak 11.

STUPANJE NA SNAGU

Ova pravila stupaju na snagu s danom objave na stranici www.rtl.hr dana 26. listopada 2022. godine.

Sudjelovanjem u kreativnom natječaju svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim pravilima.

RTL Hrvatska d.o.o.

Pobjednik natječaja: Dječji vrtić "Bistrac", skupina "Leptirići", odgojiteljice Bernardica Ceranić i Marija Brbot. Čestitamo!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Rodila je Jana iz 'Superpara': Pobjednici prve sezone dobili su sina, evo kako će se zvati

Play ponuda

Više s weba