Novosti

'Zašto baš on?': Bryan Cranston za svoju kćer želi samo najbolje, a to definitivno nije neukrotivi James...

Uživajte u odličnoj romantičnoj komediji u kojoj, po tko zna koji put, roditelji nisu zadovoljni budućim zetom

RTL.hr
05.09.2021 16:00

Dok studentica sa Stenforda, Stephanie Fleming (Zoey Deutch) provodi zajedničke trenutke sa svojim dečkom Lairedom Mayhewom (James Franco), u njezinom rodnom gradu Grand Rapidsu, njezin otac Ned (Bryan Cranston) slavi rođendan s prijateljima i obitelji u restoranu. Za vrijeme slideshowa u njegovu čast, Stephanie se javi web-kamerom s čestitkom, kada odjednom Laired sasvim slučajno posve gol uleti u kadar i sve prisutne na rođendanu ostavi bez teksta.

Nešto kasnije, Stephanie odluči pozvati roditelje, Neda i Barb (Megan Mullally) te mlađeg brata Scottyja (Griffin Gluck) u Laierdovu ogromnu kuću kako bi upoznali njezinog dečka, a najprije im objasni da je on iznimno bogat i uspješan direktor kompanije koja izrađuje videoigrice. Za vrijeme pokazivanja raskošne kuće tata i mama zaključe da Laired nije baš po njihovom ukusu, tj. nije dobar za njihovu kćer. Istetoviran, ne ustručava se sočno opsovati, preopušten i neodrastao, Laired je po njihovom mišljenju, jednom riječju - nevolja.

Redatelj velikih kinohitova, romantičnih komedija "Nakon Polly" (Along came Polly) s Benom Stillerom i Jennifer Aniston te "Čovječe, volim te" (I love you man) s Paulom Ruddom i Jasonom Segelom, John Hamburg snimio je još jedan sjajanfilm, u žanru u kojem se izvrsno snalazi te je i ovoga puta dobio neke od najtraženijih glumaca današnjice – Bryana Cranstona, kojemu je nakon "Breaking Bada" impresivna karijera duga više od 50 godina dobila novi uzlet, te Jamesa Franca ("127 hours" "The Disaster artist" "This is the end" , "Pineaplee express"...), istinske zvijezde, omiljenog glumca mnogih žena, koji je multitalentirani umjetnik - glumac, redatelj, producent, scenarist, slikar i glazbenik.

Klasični zaplet, sukob otac – zaručnik, okušan je milijun puta, no ono što James Franco i Bryan Cranston donose filmu čini ga posebnim i atraktivnim, dok su Zoey Deutch, Megan Mullally i Keegan-Michael Key svojim nastupima više nego opravdali angažman te su pridodali miksu sve potrebno da bi komedija bila zaista i smiješna. Jednako tako, spomenimo za kraj, zabavno je gledati i slavnog Cedrica the Entertainera u manjoj ulozi te Gena Simmonsa i Paula Stanleya iz američkih metalaca KISS u cameo nastupima.