Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEOBIČNI ODABIRI

Zašto Brad Pitt inzistira na filmovima s tematikom Drugog svjetskog rata?

Slavnom ljepotanu u zadnje vrijeme pripadaju samo teške uloge ( koje mu odlično odgovaraju.)

Image
Press/ 29.4.2017. u 14:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Asocijacija na Clinta Eastwooda su vesterni, na Stevena Segala borilački filmovi, a za Brada Pitta mogli to postati filmovi s radnjom u 1940-tim.

Sve je započelo 2009., kada je holivudsku zavodnik odlučio snimiti Nemilosrdne gadove u režiji krvavog Quentina Tarantina. Američka židovska gerila, koja ubija naciste s još jednom paralelnom radnjom sasvim je sigurno poslastica za ljubitelje Tarantinovih filmova. Ujedno smo imali priliku vidjeti Pittov namjerno loš talijanski naglasak i drugu stranu koja nije glamurozna ili zavodljiva, već pomalo jeziva.

Šest godina kasnije uslijedio je Fury u kojem Brad glumi Don Wardaddyja Colliera. On je hrabar i izdržljiv, ali osjećajan i brižan prema mladom Loganu Lermanu. Tu su i Shia LaBeouf te Michael Peña. Kvartet je toliko zračio pred kamerama da su dobili samo pozitivne komentre.I na kraju, 2016. godina je prošla u znaku filma Allied u kojem smo opet imali priliku vidjeti uglađenog i obrijanog Pitta s Marion Cottilard. Sumnja u izdaju i špijunažu od strane vlastite supruge priuštila je Pittu odlične kritike.

https://68.media.tumblr.com/0c47277f4b8c9fc1a072866334c78ad4/tumblr_ob9z4ibp1Q1qd6639o7_400.gif

Razlog zašto ovaj glumački velikan bira takve uloge, još uvijek nismo pronašli, ali moramo priznati da nam se sviđaju (kao i on!)

Spomenuti Fury gledajte ovog vikenda na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
vikendom u 16:50

Od večeras na RTL2: Vrhunska akcijska serija '9-1-1' donosi priče temeljene na stvarnim pozivima od kojih će vas prolaziti jeza

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba