Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 1:35 na RTL2

'Zatočenici neba': Odličan triler s Alecom Baldwinom, Teri Hatcher i Ericom Robertsom

Bivši policajac opsjednut je neriješenim ubojstvom... Upozorenje! Film nosi oznaku 'R', tj. nije primjeren za djecu i maloljetnike zbog scena brutalnog nasilja, neprimjerenog jezika i golotinje!

Image
RTL.HR/ 29.8.2021. u 18:00
Play ponuda

Dave Robicheaux (Alec Baldwin) je bivši policajac koji sa suprugom Annie (Kelly Lynch) odluči započeti novi život u predgrađu New Orleansa. Ploveći jezerom u blizini svog doma, manji se zrakoplov sruši u blizini njihova broda te Dave pronađe troje mrtvih putnika i jedinu preživjelu osobu - djevojčicu koju Annie i on odluče zadržati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ubrzo ih posjeti državni agent želeći znati detalje nesreće i Dave shvati da je policiji u interesu da se taj slučaj zataška. To u njemu probudi znatiželju pa se počne raspitivati o ostalim poginulim putnicima te njuškati po podzemlju New Orleansa i razgovarati s nekim starim poznanicima. Jedan od njih je i Bubba Rocque (Eric Roberts), diler kojeg Dave poznaje još iz djetinjstva. Bubba je nekako umiješan u slučaj, no odbija to priznati, a Daveu savjetuje da se ne miješa zato što će dovesti u opasnost i sebe i suprugu...

Zatočenici neba (Heaven's Prisoners) je američki triler iz 1996. godine u režiji Phila Joanoua, a u glavnim ulogama su poznata glumačka imena Alec Baldwin (Bubimir, Lov na Crveni oktobar, Rimu s ljubavlju), Kelly Lynch (Koktel, Kovrčava Sue, Tri srca), Mary Stuart Masterson (Pohane zelene rajčice, Krevet od ruža), Teri Hatcher (Tango i Cash, Kućanice) i Eric Roberts (Specijalist, Najbolji od najboljih, Crni anđeo). Temeljen je na istoimenom romanu Jamesa Leeja Burkea, a Harley Peyton i Scott Frank napisali su scenarij.

https://pics.filmaffinity.com/Heaven_s_Prisoners-264356342-large.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDE SERIJE 'MIRIŠE NA LJUBAV'

Kemija na setu kakva se rijetko viđa! Šuška se kako su Hande i Kerem ponovno zajedno, evo kako je tekla njihova priča

Play ponuda

Više s weba