Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'SPECIJALITET DANA'

Zbog ovog filma zaljubit ćete se u indijsku kuhinju!

Predstavljamo vam komediju u kojoj se dobro kuha 'specijalitet dana'.

Image
Press/ 29.7.2017. u 13:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda želite biti vrsni kuhar i zadiviti svoje najdraže kulinarskim umijećem, no nemaju svi veliki talent za kuhanje kao Samir.

Mladi i ambiciozni kuhar Samir u čijem su receptu zapisani svi detalji budućnosti, otkrit će što točno znači eksperimentirati u kuhinji i životu. Samir upozna svoje indijske korijene i otkriva njihovu strast za hranom. Kada se njegovu ocu, vlasniku malog simpatičnog indijskog restorana u New Yorku, pogorša zdravlje, Samir otkriva čari indijskih začina, koji će ubrzo postati glavni sastojci njegovih specijaliteta dana.

Djelomičino inspiriran Mandvijevim kazališnim komadom, ovaj izvrstan feel good fim režirao je David Kaplan, kojeg se sjećamo po crnoj komediji s Christinom Ricci, „Little Red Riding Hood“. Film je premijeru imao na London Film Festivalu te na otvorenju MIAAC Film Festivala u SAD, na kojem je Aasif Mandvi osvojio nagradu za najboljeg glumca. Humorna drama se također može pohvaliti nagradom za najbolji film na Palm Springs International Festivalu. Ovaj vedar film o ekscentričnim karakterima, koji spravljaju slasne indijske specijalitete i pokreću najbolji indijski restoran u New Yorku, nasmijat i ostavit će vas u sjajnom raspoloženju.

Uz njegove glavne sastojke, mi vam nudimo prstohvat humora i smijeha u filmu 'Specijalitet dana', a možete ga pogledati već u nedjelju u 03:00 sati, na RTL2!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vratila se na to mjesto

Voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' o nesreći koja joj je promijenila život: 'Suočavam se s demonima i strahovima...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba