Play ponuda
Play ponuda
VELIKI INTERVJU

Željan o fatalnim ljepoticama iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Samanta me jako povrijedila zadnjim našim razgovorom, ali nikad se ne zna...'

Željan nam je ispričao svoju stranu priče o prekidu sa Samantom, ali i druge detalje iz svog privatnog života...

Image
RTL.HR/ 27.7.2021. u 9:00
Play ponuda
Image
Gotovo je?

EKSKLUZIVNO - Samanta nakon prekida sa Željanom: 'Ko ga šiša! Nek' bude ljubomoran, ja ću uživati u ljetu'

Image
Gotovo je?

EKSKLUZIVNO - Samanta nakon prekida sa Željanom: 'Ko ga šiša! Nek' bude ljubomoran, ja ću uživati u ljetu'

Željan Arnerić, kandidat koji se u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' prijavio za farmu Raseme Vladetić, sve je iznenadio kada je na posljednjem okupljanju farmera i kandidata otkrio kako je u vezi s kandidatkinjom Ivanom. No tu iznenađenjima nije bio kraj jer je tad za RTL.hr potvrdio ono što se već dugo šuškalo - da je u vezi sa Samantom, kandidatkinjom farmera Nevena Landeka.

Međutim, prošli se mjesec ta veza naprasno prekinula. Nakon svađe na društvenim mrežama, gdje je Samanta optužila Nevena da je ljubomoran, on je i javno poručio da je sve između njih gotovo.

Sad, s vremenskim odmakom, za RTL.hr komentira je li zaista gotovo, ima li šanse da se pomire, javljaju li mu se druge djevojke, kako je uopće završio u ljubavnim vezama s Ivanom pa onda i sa Samantom, ali i čuje li se sa svojom neosvojenom farmericom Rasemom - sve to otkrio je u velikom intervjuu.

U 13. sezoni 'Ljubav je na selu' pronašao si dvije djevojke, ali te veze nisu uspjele. Što im je presudilo?

Kod Ivane je presudila velika daljina, ipak je ona bila u Sarajevu. Sve se to događalo za vrijeme korone, trebalo je raditi testove i ta daljina je razlog zašto smo se razdvojili.

Što se Samante tiče, odlično smo se slagali na početku, bila je idila, ali se sve raspuknulo kao balon od sapunice jer u zadnje se vrijeme nismo najbolje razumjeli, ona je često znala planuti, odlučio sam da je bolje prekinuti. Bili smo prijatelji neko vrijeme, ali sada više ni to nismo.

Zbog čega je proradila kemija između tebe i Ivane?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

S Ivanom je proradila kemija već tijekom snimanja. Bili smo smješteni svi zajedno u istom hotelu i onda smo se družili, otišli na kavu, razgovarali, pronašli brojne zajedničke teme i dosta se povezali.

Image

Željan i Samanta su bili na različitim farmama, a ipak ih je spojila 'Ljubav je na selu'

Fotogalerija
Image

Željan i Samanta su bili na različitim farmama, a ipak ih je spojila 'Ljubav je na selu'

Fotogalerija

Koje su tebi i Samanti bile zajedničke stvari, što vas je zbližilo?

A priča sa Samantom isto je započela u hotelu na snimanju… Prvu večer je došla s koferom većim od nje i mučila se noseći ga po stepenicama. Ja sam se onda zaletio i pomogao joj s koferom. Od tada smo se baš sprijateljili i pronašli mnogo zajedničkih tema.

Jesi li ti ljubomoran tip osobe?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Mislim da to ovisi od veze do veze… Malo ljubomore, ali zdrave ljubomore, uvijek dobro dođe, dapače. Onda znaš da je osobi stalo. Ali samo mala doza. Postoji razlika između zdrave i bolesne ljubomore.

Misliš li da ima šanse da se nakon ljeta pomirite?

Ne znam baš sada… Samanta me baš jako povrijedila zadnjim našim razgovorom, nakon toga sam je čak i blokirao na društvenim mrežama… Ali nikad se ne zna…

Zamjeraš li joj što?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Osoba sam koja ne zamjera drugima. Brzo se naljutim, ali se još brže odljutim.

Nakon prekida sa Samantom, partijao si sa Bahrom, Renatom i Marom. Kako to da si njih odabrao za svoje društvo nakon prekida?

Baš nam je bilo lijepo! Pridružio nam se i Dragan. Olja je pozvala dio nas na otvorenje svoje trgovine. Super nam je bilo, zajedno smo svi kasnije otišli malo na rivu, malo smo se opustili. Pridružilo nam se i Oljino društvo, uživali smo.

Jesi li možda u međuvremenu pronašao novu simpatiju ili možda čak djevojku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pišu mi i starije i mlađe, ponuda ima, ali ljubavni status je još nepromijenjen, još uvijek sam slobodan.

Naposljetku, s kim si ostao u prijateljskim odnosima iz 'Ljubav je na selu'. Družiš li se s nekim od kandidata ili kandidatkinja?

Baš nedavno sam se čuo s Nevenom nakon što je postao otac. Pozvao me na slavlje, ali nažalost nisam bio u prilici otići. Čujem se s njim, s Draganom, s Marom, Renatom, Bahrom, s Oljom se znam naći na kavi. A Rasema je nedavno bila kod prijateljice Soke u Stobreču pa smo se našli. Dočekao sam je na autobusnoj stanici pa smo otišli na kavu, bili smo na kupanju, napričali smo se, otpratio sam je i na odlasku… Baš mi je bilo drago da sam je vidio! S njom sam isto ostao baš u dobrim odnosima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Večeras u 22:45

Ne propustite ratnu dramu nastalu po stvarnim događajima s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi: 'Bijeg iz gulaga'

Play ponuda

Više s weba