Novosti

Željko iz 'Ljubav je na selu' uživa u obiteljskom životu: 'Žena i djevojčice su dobro; starija ide u...

Željko je otac dviju djevojčica, a jedna je krenula i u vrtić

RTL.hr
17.01.2022 19:00
Pročitajte još
Bravo! Željko Bilić iz 'Ljubav je na selu' skuplja donacije za borbu protiv multiple skleroze: 'To je...

Željko Bilić , farmer desete sezone ' Ljubav je na selu ' nije pronašao ljubav s kandidatkinjama iz emisije, no ona je kumovala vezi između njega i njegove partnerice Feline . Ona ga je vidjela na TV-u, poslala mu poruku putem društvenih mreža, upoznali su se i uživo, a sada zajedno imaju dvije djevojčice.

Željko je prije nekoliko dana pokrenuo akciju prikupljanja donacija za borbu protiv multiple skleroze, a tada je za RTL.hr otkrio i kako su njegove "cure": supruga te kćeri Emili i Vita, i on proveli blagdane.

"Moja žena i djevojčice su dobro. Blagdane smo proveli kući radi te korone", rekao je Željko te otkrio: "Super su. Starija ide već u jaslice u Bale i super joj je. Igra se s kćerkicom Elle Dvornik, malenom Lumi."


Odgodili vjenčanje zbog korone

Željko Bilić i Felina, Ljubav je na selu

Pročitajte još
EKSKLUZIVNO - Željko iz 'Ljubav je na selu' dobio drugo dijete: 'Sada su dvije kćeri. Sretni smo jako!'

Željko i Felina trebali su se vjenčati još 2020. godine, no pandemija koronavirusa pomutila im je planove. Planirali su tada pozvati sve sudionike desete sezone 'Ljubavi na selu', no vjenčanje su morali otkazati.

"Još nismo dogovorili za točan datum", rekao je Istarski Casanova te dodao kako njemu i partnerici taj papir ionako nije bitan.

Podsjetimo, Željko povodom rođendana na svom Facebooku prikuplja novčana sredstva za osobe koje boluju od multiple skleroze.

"To je jedna opaka bolest. Nadam se skupiti čim više i pozivam sve da doniraju, makar i 5 dolara", rekao je Bilić.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.