Novosti

Žene, pozor! Bračne ponude 29. veljače moraju se prihvatiti!

Što se dogodi kad šarmantna Anna odluči zaprositi svoga dugogodišnjeg dečka? Saznajte u romantičnoj komediji "Cure biraju".

Press
21.04.2018 10:40

Frustrirana što joj dugogodišnji dečko još nije ponudio brak, AnnaBrady (Amy Adams) putuje u Dublin zaprositi Jeremyja (Adam Scott)29. veljače, na prijestupnu godinu. Prema irskoj tradiciji, muškarac zaprošen toga dana mora prihvatiti brak.Zbog nevremena, zrakoplov je preusmjeren prema Cardiffu, a tamo jeAnna prisiljena zatražiti pomoć od mrzovoljnog Irca Declana O'Callaghana da je preveze u Dublin kako bina vrijeme stigla do svog odabranika.

Cure biraju

Anand Tucker istaknuo se biografskom dramom Hilary and Jackie" sEmily Watson i Rachel Griffiths te na dodjeli Oscara 1998. zaradio dvije nominacije. Desetakgodina kasnije Tucker je realizirao sasvim drugačije ostvarenje, ukojem su glavne uloge ponijeli jedna od najljepših žena Hollywooda,Amy Adams (American Hustle", Her" Man of Steel", The Fighter")i Matthew Goode , koji se istaknuo ulogama uWatchmen" i A Single Man", no tu je i sjajni John Lithgow, ušarmantnom i duhovitom filmu koji gledamo danas naRTL-us početkom u 15:40!