Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Lovci na zeleno

Zgodna braća putem društvenih mreža pozvali na ekološku osviještenost

Braća Scott ovog su ljeta započeli promocijsku turneju svoje nove knjige o dizajnu interijera, tijekom koje su našli vremena da progovore o svojoj zabrinutosti za klimatskim promjenama.

Image
Press/ 31.7.2017. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jonathan i Drew putem svojih profila na društvenim mrežama često informiraju svoje obožavatelje o događajima tijekom putovanjima diljem SAD-a, o susretima s ljudima koji neizmjerno cijene njihov rad, a tu i tamo se nađe i pokoja fotografija sa zabava sa simpatizerima i klijentima.

Posljednja objava dokazala je da je zgodni duo itekako brinu klimatske promjene. Naime, Jonathan i Drew pojavili su se na premijeri novog dokumentarca „An Inconvenient Sequel: Truth to Power“ kojeg potpisuje Al Gore, a koji prati bivšeg potpredsjednika Sjedinjenih Američkih Država za vrijeme Clintonova mandata dok putuje po svijetu i podiže svijest o globalnom zatopljenju i klimatskim promjenama, i svojevrsni je nastavak Goreovog Oscarom nagrađenog prvijenca „Neugodan istina“ koji je razotkrio mitove i pogrešne predodžbe o globalnom zatopljenju i predložio potrebne promjene.

„Bez obzira slažete li se ili ne, ili ste još uvijek zbunjeni oko prave istine o klimatskim promjenama – morate pogledati ovaj film“, napisao je Jonathan na svojem Twitter profilu uz fotografiju u društvu brata Drewa i djevojaka. Drew je svojom objavom na Facebooku pozvao prijatelje i pratitelje da još jednom razmisle o tome kako svojim ponašanjem utječu na prirodu.

„Vrijeme je da se osvijestite zbog ljubavi prema našem planetu! Želim da i naša djeca imaju priliku igrati se na livadama i preskaču kamenčiće u potocima, baš kao što sam nekoć i ja to činio“, napisao je Drew.

Braću Scott možete pratiti u lifestyle emisiji „Lovci na nekretnine“, svakog radnog dana u 17:25 sati na RTL-u! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U šumarku skrivenom...

FOTO – Možete li se sjetiti imena svih likova iz obožavanog crtića 'Mali leteći medvjedići'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba