Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Čestitamo!

Zgodni Logan Lerman danas slavi 31. rođendan! Gledajte ga u filmu 'Noa' na PLAY Premiumu

Donosimo vam zanimljive činjenice iz života Logana Lermana kojeg smo gledali u filmovima 'Što žene vole', 'Percy Jackson', 'Tri mušketira' i 'Fury'

Image
RTL.hr/ 19.1.2023. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Logan Lerman rođen je 19. siječnja 1992. u Beverly Hillsu u Kaliforniji. Njegova majka je do Loganove karijere bila kućanica, a onda je počela raditi kao njegova agenta, a otac Larry je ortoped koji je naslijedio uspješnu privatnu ordinaciju, koju je Loganov pradjed osnovao još 1915. godine.

Lermanova obitelj je potpuno židovskog porijekla. Njegovi djedovi i bake su rođeni u četiri različite zemlje. Djed s očeve strane, Max Lerman, rođen je u Berlinu, u obitelji poljskih Židova. Morao je napustiti nacističku Njemačku 1930-ih i preseliti se u Šangaj, gdje je živio do kraja Drugog svjetskog rata, a baka je rođena u Meksiku, u obitelji ruskih Židova. Djed s majčine strane je bio poljski imigrant, a baka je rođena u Los Angelesu, također u obitelji židovskih imigranata.

Kao lijepi dječak, Logan je karijeru započeo snimajući reklame za televiziju. Godine 2000. debitirao je u filmu 'Patriot' glumeći jednog od sinova Mela Gibsona. Iste godine pojavio se i u maloj ulozi u još jednom filmu s Gibsonom, 'Što žene vole'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uslijedile su mu mnoge uloge koje smo također gledali na RTL-u. Svjetsku slavu stekao je glavnom ulogom u fantastičnim avanturama 'Percy Jackson', zatim mladog D'Artagnana u 'Tri mušketira' i u ratnoj drami 'Fury' s Bradom Pittom.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

Jednostavno kliknite ovaj link i Logana Lermana gledajte u biblijskom hitu 'Noa' preko platforme PLAY Premium na svom mobitelu, računalu ili pametnom televizoru.

Image
Foto:
Image

'Noa'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Epska biblijska drama o čovjeku koji je spasio svijet. Nou (R. Crowe) je Bog izabrao za najvažniji zadatak prije nego što apokaliptični potop pročisti svijet. Treba sagraditi brod koji će spasiti njegovu obitelj i mnogobrojne životinje…

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLAVNA GLUMICA

ZVIJEZDA 'SKRIVENA ISTINE'! Brazilska senzacija Camila Queiroz zvijezda je bez premca, osvaja prirodnom ljepotom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba