Novosti

Zgodni Serkan objavio fotke sa snimanja u Boki kotorskoj

RTL.hr
17.10.2022 20:00

Kerem Bursin, koji u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav' utjelovljuje obožavanog Serkana, krajem prošlog mjeseca je nekoliko dana proveo u crnogorskoj Boki kotorskoj gdje je na jahti snimao modni editorijal. Keremova menadžerica Gunfer Gunaydin tada je u Instagram pričama objavila je nekoliko tajnovitih fotografija.

Pročitajte još
Bio je tako blizu! Serkan iz serije 'Miriše na ljubav' snimao je ovog tjedna modni editorijal u Boki...

S Keremom i Gunfer bio je i poznati internacionalni vizažistist Hakan Kultur i urednica magazina Harper's Bazaar Turkiye, Gulen Yelmen. Sada, kada su fotografije objavljene u njezinom časopisu, Kerem je i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, podijelio galeriju fotografija nastalih na tom snimanju uz koju je napisao:

"Kakvo snimanje! Sjajan tim, super mjesto, odlično vrijeme! Nadamo se da ćete uživati u fotkama... jer mi definitivno jesmo (Također mi se jako sviđa kako me je Can Buyukkalkan odlučio snimiti u trenutku dok se presvlačim i to je objavljeno u časopisu!) Potpuno divlje i oslobađajuće."

U nastavku prolistajte Keremovu objavljenu galeriju fotografija i jednostavno... uživajte!

Kerema Bursina i seriju 'Miriše na ljubav' gledajte od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici.