Novosti

Žiri je spreman za novu sezonu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Ajmo naći neku zamjerku, nešto moramo naći...'

Novi kandidati žiri moraju osvojiti savršenim jelima, a recept za to nalazi se u vrhunskim okusima, odličnoj tehnici, hrabrosti, ali i inovativnosti

Nikolina Zečić
29.01.2022 19:00

U RTL-ovom studiju uvijek se nešto dobro 'kuha', a ovog puta kuha se i doslovno jer od ponedjeljka na male ekrane dolazi deveta sezona omiljene kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Tave, lonci, tanjuri i kuhače, baš sve je spremno za početak omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. "Deveti put ovaj studio spreman je za nove kandidate i nova jela", rekla je voditeljica Marijana Batinić .

Ako žele osvojiti prolaz dalje, novi kandidati žiri moraju osvojiti savršenim jelima. A recept za to nalazi se u vrhunskim okusima, odličnoj tehnici, hrabrosti, ali i inovativnosti.

I ove sezone konkurencija je jaka, a želja za kuhanjem velika.

"Borba s vremenom je u ovom slučaju živi užas. Ne može se čovjek na to pripremiti", rekla je jedna kandidatkinja showa.

"S ovakvim jelom otvoriti novu sezonu - mislim da ne može bolje od toga", obrazložio je Pažanin.

Žiri je već postao nezamjenjiv. Tako će i ove godine kroz nekoliko kulinarskih audicija nove talente među amaterima otkrivati Željka Klemenčić , Ivan Pažanin i Tomislav Špiček , koji će i u ovoj sezoni preplašene kandidate rešetati pitanjima.

"Recite mi gdje ste kuhali celer", pitao je Špičekkandidate.

"U mlijeku", odgovorili su gotovo jednoglasno.

"Zašto?", upitao je član žirija.

"Zato što onda dobije bolju, bjelju boju", pojasnili su.

"Krumpira je bilo unutra?", zanimalo je Špičeka.

"Je, bilo je, ali mali su bili. Više zbog teksture", zaključili su mladi kuhari.

Pročitajte još
Najstarija kandidatkinja sezone spremna je oduševiti Željku, Špičeka i Pažanina: 'Više vremena provodim u...

Svaka sezona po nečemu je specifična, a ova će sigurno biti zapamćena po...

"Izgleda kako imamo tu malu terminološku zbrku s tim pojmom posteljica. Nemojmo zvati posteljicu nešto što nije posteljica. To je salata samo se našla na krivom mjestu. I špinat na mlijeku nikad neće biti posteljica", tvrdi Željka Klemenčić.

Ma tko bi njima udovoljio. Ako se nas pita, bitno da setom vlada dobra atmosfera i još bolje kuhanje.

"Meni je ovo jako fino", pojasnio je Pažanin. "Ajmo naći neku zamjerku, neštomoramo naći", našalio se Špiček.

Tko je zaslužio ulazak u TOP 8 parova omiljene kulinarske emisije, možete pratiti već u ponedjeljak od 21 satsamo na RTL-u !