Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MLADI BRUCE LEE

Životna priča najveće borilačko-glumačke ikone na svijetu!

O njemu se i dandanas priča!

Image
Press/ 30.7.2017. u 13:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bruce Lee (Aarif Lee) odrastao je u imućnoj obitelji i već je kao dijete postao zvijezda. Kasnije, izvan filmskih studija i kuće, buntovni mladić često je sudjelovao u uličnim tučnjavama, ali i izlazio na ples s djevojkama te se družio s najboljim prijateljima Kongom (Yishan Zhang) i Unicornom (Jin Au-Yeung), od kojih se posljednji i pridružio Bruceu Leeju u klasicima “Zmajeva šaka” i “Na zmajevom putu”. Lee je bio neprikosnoveni ulični borac, ali romantične potrage nisu mu bile baš tako savršene.  Bio je zaljubljen u Pearl (Jennifer Tse), no nije bio jedini. I njegov prijatelj Kong je osjećao isto za nju, no odlučio je zbog Brucea ostaviti djevojku, a prijateljstvo među njima dvojicom više nikada nije bili isto.

Protivno očevim (Tony Ka Fai Leing) željama Bruce je odlučio učiti wing chum, zapravo kung-fu, koji je razvila budistička svećenica u hramu Shaolin početkom 17. stoljeća, dok je njegov otac želio da Bruce prakticira tai-chi. No Bruce se pokazao majstor u kung-fuu te je odnio svoju prvu pobjedu u meču protiv jednog boksača. U međuvremenu, Bruce dozna da je Kong postao ovisnik te zajedno s Unicornom provaljuje u dom dilera droge kako bi se suočio s njima i spasio svog prijatelja. Uskoro Bruce postane meta Triade i korumpiranih policajaca te, da bi ga spasio, otac ga šalje iz Hong Konga u San Francisco.

Izvrstan, dramatičan biopic “Mladi Bruce Lee” u režiji i produkciji Manfreda Wonga, film je o najvećoj borilačkoj zvijezdi i legendi, koju priča njegov mlađi brat Robert Lee, oslanjajući se na knjigu “Memoari Siu Loong”, koju su napisali njegova braća i sestre (Phoebe, Agnes i Peter). Od Bruceovih buntovnih adolescentnih dana u Hong Kongu pa do trenutka kada odlazi u SAD te osvaja svijet sa svega 18 godina, ovo je priča o jednoj od njavećih svjetskih zvijezda i ikona koja je ikada postojala.

Svi obožavatelji Leejeva lika i dijela trebaju biti uz RTL2 u 04:00 sati! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
danas u 14:30 na RTL-u

Jeste li znali da su nekoć postojali svitodomci, grifoni i samopiri?!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba